En ny caféupptäckt, psykopati och shopping!

Hej fredag och helg!
Hoppas er vecka är bra! Innan jag skriver något mer måste jag slänga in en mening kring #Metoo. Även om jag inte skrivit ett helt inlägg om det så har jag inte missat ämnet och jag tycker det är så jäkla bra (men hemskt) att så många vågar och orkar prata om det. Kommer skriva lite mer om det i helgen men det blir för långt och rörigt att göra det nu.
Med det sagt ska vi prata om mer lättsamma saker. Som vad jag gjort i veckan.
 
 
Jag tvättade håret. Och alltid när jag gjort det så kör jag ett selfie-race. Passar på innan det är försent liksom. Här är 1 av 4242 st. Har förövrigt för korta armar för selfies. Känns så 2009 att se armen sådär.
Sen har vi veckans bästa! Jag har haft min premiär på Gunnarssons konditori på söder. Har tänkt flera gånger att jag ska dit men aldrig blivit av. Oj så positivt överraskad jag blev. Ni kanske känner igen det?
Inte? Nåja, det fanns visst en övervåning. Den var såhär charmig!
De hade huuur mycket småkakor, praliner och annat jag gillar. Det här var väl gulligt? Är dock väldigt skeptisk mot bakverk som har mycket färg i sig. Så jag köpte inte en socker-pumpa.
Jag var där med Nina som jag tyvärr inte fångade på bild. Vi uppdaterade varann om senaste tre månaderna men pratade mest om vår knäpphet och att vi faktiskt kan vara psykopater. Men det vågar jag inte gå in närmare på här.
 
Sen såg det ut såhär en dag när jag gick från jobbet. Unik bild those days va? ;)
 Vad tvungen att ta denna bild för att kunna fråga: är det bara jag som blir orimligt frestad att hoppa ner i sådana här "visningssängar" i olika butiker? Blir alltid sömnig när jag ser dem. Varför verkar de mycket skönare än alla andra sängar?
 Igår spontanshoppade jag! Ville belöna mig för jag vet inte vad men jag kan alltid komma på något. Kom hem med en ny vinterjacka och lite annat smått och gott. Det lär ni få se mer av längre fram! 
 
Ni ser vad duktig jag är att ta mobilbilder! Hoppas det inte blir alltför dåligt bloggmaterial av det men tänker att det är bättre än inget! Gå nu ut och ta er an fredagen, snart helg! PUSS!
 


Anonym    •     •  

Du är definitivt inte psykopat Isa. Man märker att du har empati. Kram J

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Åh vad söta små praliner och bakverk 😀 Oftast är dom tyvärr dyra och smakar inte lika gott som de ser ut att göra så bäst att köra på ett säkert kort 😉 (läs bulle) 😂.
Asså dessa sängar med fina lakan ser så inbjudande ut i affären men aldrig hemma haha! Är du psykopat är fan jag det med 😂

Svar: haha bulle är all time fave <3
Isa Bylund

EVELINA    •     •   http://evelinawilson.blogg.se

Wow vilket konditori! Och jag känner så igen mig med korta armar och selfies, haha XD Men vacker är du och en lyckad selfie blev det ändå! :)

Svar: Men tack snälla! Visst är det mysigt? Älskar konditorier, haha! <3
Isa Bylund

MALINDENISE    •     •   http://devote.se/malindenise

Härliga bilder!

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

halloweenbakelserna ser så goda ut!!

Meg    •     •   http://megs.blogg.se/

Älskar såna här vardags-inlägg! Måste bli bättre på att dokumentera mina dagar också känner jag. Megsasnygg selfie förresten, med eller utan armen på sidan ;)

Svar: Vad kul att höra! Tycker själv det är kul hos andra men mina dagar känns inte så händelserika, haha! Och tack hörreduuu <3
Isa Bylund

Denise Taylor    •     •   http://nouw.com/engai

Så söta bakelser!! :O


Kom ihåg mig?