Ett hej från den effektiva torsdagen!

Hej hallå!
 
Kan väl börja inlägget med att småprata lite.. sådär som man ska göra i början av en konversation ni vet. Som att berätta att jag varit på kontoret idag och haft en fin jobbdag. Efteråt mötte jag upp min saknade Isabelle för en fika. Kan också säga att jag sett att de börjat sälja årets julkalender nu, det är waaay to early. Sen måste jag också informera att vi spelat in ett nytt poddavsnitt, det kan ni lyssna på HÄR. Tycker det är så jäkla kul när ni skriver och hör av er med respons. Puss för det!
 
Min bästa plats - i fikafåtöljen!
 
Okej, nog med småprat. Förra veckan var life on top. Denna vecka måste jag komma ner på jorden och ta tag i allt som är rörigt, det där som jag kunde ta till mitt undvikande beteende för att slippa tänka på förra veckan.
Eftersom allt med mig är antingen svart eller vitt så kan jag få en liten "motgång" inom någon del av livet att bli en grej som drar ner alla delar av livet. Väldigt luddigt uttryck men tex om jag brukar med en vän och hon säger att hon är besviken på mig, ja då blir det till att alla är besvikna på mig, min chef är besviken på vad jag gör på jobbet, jag kommer aldrig kunna behålla en vän, alla tycker jag är dålig osv osv. Allt blir så extremt och dramatiskt hela jävla tiden vilket gör att minsta grej förstör hela mitt humör. Tänkte skriva "hela mitt liv" men insåg att jag kanske var överdramatisk igen då, haha ;)
 
Måste skryta om att jag cyklade (!) hem igår. Sån träningsvärk idag, hah.
 
Att jag kan må så dåligt av egentligen ganska små händelser hänger lite ihop med det jag skrev om HÄR, att jag ständigt behöver bekräftelse från andra och att deras beteende avgör mitt värde. Eftersom vissa av er kände igen det så vill jag dela med mig av en viktig grej min psykolog säger då. Att jag måste skilja på vad jag VET och vad jag TROR.
I 99% av fallen när jag är *sårad* är det för att jag TROR att någon tycker jag är jobbig/ful/dålig etc. Bara för att hen inte sagt det motsatta. Jag måste därför sluta lägga så mycket tid och energi på att tro saker, jag har ingen aning om hur andra människor tänker, fungerar och beter sig och därför måste jag sluta lägga in mina värderingar i deras beteende. 
 
Okej, färdigbloggat. Nu ska jag väl ta tag i allt det där jag måste, hade ju flow nyss! PUSS!


Alex    •     •  

Jag är precis likadan. Tror att folk hatar mig om de inte säger motsatsen hela tiden. Man kan bli tokig för mindre genom att ha det så.
Man måste ju lixom acceptera att vissa tycker faktiskt inte om en. Vissa tycker att man är mindre attraktiv och ja kanske rentutav ful.
Sen finns de som finner en attraktiv men kanske inte säger det hela tiden.
Man vet ju inte!

Det var nästan lättare som barn. Där sa man vad man tyckte om varann. Rätt ut;)

lisa    •     •  

vilken superfin tröja, vart kommer den ifrån?

Svar: Tack snälla! Den är från Cubus, så skön <3
Isa Bylund

Emelie    •     •   http://juniflickan.se

Måste själv tänka på det där sista du skrev med att skilja på vad jag tror och vad jag vet. Är ju precis som du där att jag typ alltid antar det värsta om det motsatta inte blivit bevisat... tog en screenshot och la in det som en "reminder" i anteckningarna i mobilen! <33

Svar: Verkligen! Det leder ju bara till sån jäkla onödig ångest, ältande och ledsenhet. Vad glad jag blir att mina ord kan hjälpa dig finis! Du är grym, kom ihåg det och låt inte andras beteende få dig att tro annat <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?