Hello and goodmorning wednesday!

Hej darlings!
Idag har jag en ledig onsdag. Älskar att kunna styra mina jobbdagar så pass mycket själv, jätteskönt! Planerna för dagen är psykologsamtal och sedan en dejt med Amanda. Vågar knappt föreslå bara fika för henne för jag vet att hon tycker jag är trist och förutsägbar då, så vi ska gå på museum. Mycket roligare va? :)))
 
Innan jag startar dagen måste jag ju bara babbla lite här. Det var många av er som reagerade på att jag varit på dejt förra veckan, haha så sorgligt ändå att det ses som en SÅ uppseendeväckande grej.
Ni undrade iallafall hur det gick, jag är så himla paranoid gällande det där och vågar knappt skriva något såhär offentligt, men jag inser verkligen att jag måste dejta mer (inte nätdejta). Superkul och inte alls jobbigt!
 
Något helt annat som jag känner nu när jag sitter här - mina händer luktar apelsin. Vet ni när jag åt en? I måndags! Det är orsaken till att jag sällan äter det, man får skal under naglarna och går runt och luktar citrusfrukt i flera dagar..
Tror det där kan ta priset som mesta i-landsproblemet jag någonsin klagat på.
 
 
Igår kollade jag på Miamibilder och fick en enorm längtans-klump i magen. Det är så jävla fin plats..
 
Nä nu är det dags att fixa till mig själv, hoppas ni får en finfin onsdag. Puss!
 
 


olivia    •     •  

Åh vilka fantastiska bilder! :) alltid velat besöka Miami, får nog ta tag i det snart haha.

Svar: DO IT babe! Världens bästa plats. <3
Isa Bylund

Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.blogg.se/

Fast haha, varför skulle hon tycka att du var tråkig för att du vill fika, är inte det högst normalt :D :D Men så himla kul att gå på museum i alla fall!!

Jag älskar att äta citrus av det skälet, haha. Doften sitter i liksom ;)

Svar: haha för att jag ALLTID vill fika tror jag ;)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?