har jag träffat någon genom en dejtingsida?

Jag fick den frågan i ett inlägg för ett tag sedan och vill såklart dela med mig av mina erfarenheter från nätdejting. Hon som ställde frågan la också till att det verkar läskigt. Jag kanske är ett undantag men jag tycker inte alls det är nervöst eller läskigt. Jag ääälskar ju att träffa nya människor och gå på både kompisdejter och vanliga. Är typ mer ängslig inför 3:e dejten än första, den är så kravlös ju.
Sen är det väldigt sällan jag skulle åka hem till någon första gången utan man får ju ses *på lokal* så man ser att det inte är en buse. 
 
ready to mingle.
 
Jag nätdejtar inte överhuvudtaget längre. Jag verkar ha otroligt dålig förmåga att avgöra om en person är vettig och normalt socialt kompetent bara utifrån några meddelanden fram och tillbaka, för jag har verkligen bara träffat knäppa snubbar via nätet. Jag är inte sån som vill skriva fram och tillbaka i flera månader tills man ses utan tycker det är bättre att ses rätt snabbt och avgöra utifrån det om man klickar. 
 
Den genomgående trenden hos dem jag träffat är att de pratar 99% om sig själva. Men det kanske är en genomgående trend hos män in general?! Ni vet, jag sitter där och konverserar honom, frågar om livet vem han är vad han gör osv osv och om jag slutar ställa frågor så blir det typ tyst. Nästan så han kollar frågande på mig och ba väntar på ett tillfälle till att prata om sig själv. Jag hatar det.
 
Bra aktivitet: gå och dricka kaffe!
 
Som det är nu så tycker jag alla killar som visar någon form av intresse för mig och ställer åtminstone motfrågor är riktiga toppenkillar! Blir intresserad direkt bara av en sådan sak.. är man lite skadad då? Nöjd med det lilla liksom.
 
Jag har flera vänner som träffat sina partners på Tinder, fattar inte hur de gör! Inser nu när jag skriver att det kanske är MIG det är fel på, inte killarna?! Haha det är ju jag som är gemensamma nämnaren.. aja, det orkar jag inte tänka på så vi slutar inlägget här. Där fick du svar på hur mitt nätdejtande/tindrande går iallafall :)
 
 
 
 


Ewe    •     •   http://ewees.blogg.se

Jag träffade min nuvarande sambo på Tinder och vi är väldigt lyckliga :)) Men fick dock "kyssa många grodor" i åratal innan... fast för det mesta letade jag inte efter något seriöst så det ligger kanske på mig. Men håller med, generellt är det ofta så att killar trivs bra med att prata väldigt mycket om sig själva ;) But the good ones are out there!

Svar: haha måååånga grodor ja ;) Nä men jag vet många fler som gjort det så såklart man kan hitta kärleken där, grattis till er! :) Får väl fortsätta kämpa, haa!
Isa Bylund

Ida    •     •   http://iidajohansson.se

Spännande att läsa, tror ju absolut inte det är fel på dig fina du! <3 Men tycker de är klokt att träffas så snabbt som möjligt faktiskt. Jag träffade min sambo genom jobbet, fast på en utekväll! :) Han var sommarjobbare på mitt jobb! Kram

Svar: tack gullis! Ja men jobbet/skolan är skitbra grej, bara det inte blir stelt om det blir misslyckad dejt, haha!
Isa Bylund

Jenniferevelina    •     •  

Haha jag dejtar nästan enbart via Instagram och tinder. Godingen jag träffat ett tag nu är via tinder :)

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Kul att läsa :) Jag som varit i förhållande över 6 år har noll koll på tinder, hahah :))

Chanapha    •     •   http://chanapha.se

Det krävs ju flera faktorer för att två personer ska bli tillsammans. Tror absolut inte att det är något fel på dig <3 Det skulle vara så roligt om vi kan fika tillsammans nån dag

Svar: Gullis du! Vi säger att det inte är jag utan bara vår.. kemi ;) haha. Men ja vad mysigt det vore! Skriv på FB <3
Isa Bylund

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

haha, vad kul att läsa! jag själv träffade min karl via tinder en vecka efter att jag flyttat hit till Dublin :) personligen undrar jag hur folk orkade fiska på krogen innan tinder/nätet, är väl ändå bättre att stämma träff när båda är i nyktert tillstånd. och det där om att killen snackar om sig själv 99%.... been there, SÅ tradigt!!

Svar: haha vad fan, lyllos dig! Typiskt att vissa ska få rätt sådär vid första försöket ;) Måste tindra mer tror jag. Kram finis <3
Isa Bylund

A    •     •  

Jag fattar inte heller hur man gör. Träffade en senast idag och man riktigt kände hur olika nivåer vi var på i livet.
Sen är jag tydligen väldigt bra på o babbla när det blir lite tyst..det är inte alltid en superbra egenskap.
Jag blir helt färdig efter en dejt. Men det är kanske en vanesak.

Svar: haha exakt så. Kanske får skylla mig själv som alltid babblar på vid minsta tystnad?! Blir stressad annars ju! Äh på nästa igen ba ;)
Isa Bylund

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Haha men nej vad konstigt att de bara pratar om sig själv! Hade ju blivit galen, det är ju inte så man imponerar på någon riktigt! Jag och min pojkvän träffades genom internet faktiskt så för mig gick det ju bra haha! (Om vi inte räknar gången vi sågs på krogen och hälsade bara) Vi lärde dock känna varandra rätt bra redan innan vi träffades och skrev ett bra tag innan så jag vet inte om det är därför det funkade??

Svar: haha jag väljer nog väldigt fel personer, kanske inte så bra människokännare som jag vill tro ;) Tänker absolut det är värt att snacka lite innan på typ messenger, då får man ju ett humm om personen. Men jag har aldrig tålamod haha
Isa Bylund

AngelicasVärld    •     •   http://angelicasvarld.com/

Hahah GUD jag som varit i mitt senaste förhållande i 10 år är så lost när det kommer till nätdejting och tinder - gud vet inte ens vart jag skulle börja!


Kom ihåg mig?