MIN BEHANDLING MED BOOKATREAT!

Inlägget är i samarbete med Bookatreat.
 
Nu ska vi prata om min spraytan! Den har delad förstaplats med fransförlägning kring de bästa investeringarna jag gjort för mitt utseende. Spraytan kostar inte alls lika mycket så det är helt klart mer värt! Via Bookatreat bokade jag tid hos Linnea som håller till i Vasastan. 
Att boka via Bookatreat är väldigt smidigt, du får veta första lediga tid som finns och dessutom samlar du poäng för varje bokning som sedan leder till gratisbehandlingar. Finns alla tänkbara områden som tex hår, fransar, manikyr, hårborttagning och såklart spraytan ;)
Det går att boka både via appen och hemsidan och är superenkelt: klicka dig in, välj vilken typ av behandling du vill göra, fyll i om du har önsemål om tid/datum/område och vips dyker lediga tider upp.
Nu vill ni såklart se resultatet! Tog en mobilbild i sängen, livet som singel ni vet. Kan inte gå över till grannen och be honom fota min hudton. Vad tycker ni? Jag är iallafall meget nöjd! Jag rekommenderar verkligen alla att kosta på sig att göra något för sitt yttre, dels för att det alltid behövs för att muntra upp denna årstid men också för att vi alla borde bli bättre på att inse att vi är värda att ta hand om oss själva.
 
Det bästa av allt för er del - jag har en rabattkod ni kan använda! Ange isa20 så får ni 20% rabatt fram till söndag. 
 
 


Chanapha    •     •   http://chanapha.se

Synd att jag inte bor i Stockholm :( <3


Kom ihåg mig?