Mörka morgnar och min shoppinglust!

Godmorgon vänner!
Hörrniii vad mörkt det är på morgonen numera! Antar att jag inte är den enda som har sååå mycket svårare att komma upp då. En metod som funkar för mig är att ställa klockan 10 min innan man ska upp och tända lampan när den ringer. Gärna en stark lampa. Sen kan man slumra en liten stund till och när klockan ringer igen är man iallafall lite inställd på uppstigning. Varsågoda för det supertipset! Och börja genast knapra D-vitamin också! Supertips igen!
 
Innan jag drar iväg mot jobbet måste jag berätta om ett framsteg i mitt liv! Vet inte hur länge jag tänkt att jag ska anstränga mig mer för att vara *vardagspiffig* men att det är svårt att få från tanke till handling.
Nu har jag faktiskt tagit några steg åt rätt håll! Menar verkligen inte att jag går runt i någon anmärkningsvärd outfit, men jag har inte haft sneakers på hela veckan, jag har använt highlighter till vardags (lol) och drar handen genom håret åtminstone en gång innan jag går hemifrån.
Dessutom tycker jag kläder är allt roligare! Trycker inte bort alla moderelaterade blogginlägg jag trillar in på och har till och med funderat på om jag kanske ska klicka hem något av plaggen. Jag är så sugen att våga mig på mer "vågade" plagg och inte köra så basic. Vi får se hur det här utvecklar sig!
 
VARFÖR känner jag mig alltid som en tönt när jag nämner outfit här i bloggen?! Outfit + Isa Bylund är inte ord som brukar hänga ihop.. Jaja, här är fyra outfit-relaterade bilder, lite på temat ändå.
Den här bilden har några år på nacken, men visst gillar man kombo tunna strumpbyxor + stickad myströja? Det ska jag köra mer på i höst!
 


Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Haha när jag shoppar brukar jag köpa vad som helst som jag tycker är snyggt och sen när man sätter ihop det så kan det bli hur kul som helst

Svar: haha bra strategi ju, kanske ska ta efter den ;)
Isa Bylund

Jenn - forever abroad    •     •   http://https://jennifersandstrom.se

Men åh älskar första outfiten - så snygg! Jag är inte heller så mycket outfit-bilder på bloggen, men vill ju uppmuntra secondhand-shopping så jag kanske borde köra lite outfits på det temat... ;)

Svar: haha ja det gör ju inte jag med min konsumtionshets, haha! Kanske får spana in mer i din blogg då och inspireras ;)
Isa Bylund

Anneli    •     •   http://www.spinkfinger.com/

Haha, känner så igen mig. Brukar känna mig som en tönt när jag bloggar om skönhetsprodukter eftersom jag egentligen känner att jag inte har en susning om vad jag pratar om då det aldrig har varit ett stort intresse för mig. Jag har alltid kört samma sminkning både till vardags och fest eftersom det passar mig och jag har noll tålamod till att testa något annat. Men på senare tid har jag blivit mer och mer intresserad speciellt nu eftersom att jag om några månader ska göra min egen brudsminkning. När jag började testa vad som passar mig var min första reaktion "wow highlighter förstorar verkligen ögat, vad fint!".

Svar: Haha, vad konstigt ändå! Jag trodde du var superduktig på det där med skönhet och smink. Att du hade den nischen liksom på bloggen. Så lätt att tänka ner sig själv ju, du är säkert grym på det!
Isa Bylund

My J    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Giirl, hur snygg är du inte? Och hallå, jag ser inget töntigt någonstans så STOP IT! Du är grym, ok? <3

Svar: Men My, detsamma på allt det där! Jag är SÅ dålig som inte svarat på fb heller, efter dina sminktips! Du ska ju få mina bloggveteran-råd ;) Ha världens bästa helg! PUSS
Isa Bylund


Kom ihåg mig?