Vad har andra för bild av mig?

Alla har vi ju våra förutfattade meningar om andra, jag är väl en av de värsta på den punkten skulle jag tro. Tyvärr. Men nu ska ni få veta vad jag fått höra på senaste tiden om mig.
 
FOLK VERKAR TRO ATT JAG ÄR.. 
.. betydligt mycket *vildare* än jag är. Eftersom jag är ganska extrovert och gillar att vara igång på dagarna så verkar många tro att jag ständigt är i farten, har festliga helger, är spontan och härlig. Inte riktigt så. 
 
.. väldigt ordentlig. Nästan lite präktig med hög moral. Att jag är en sådan person som aldrig skulle kunna stjäla något, inte skulle kunna ligga med någon i en relation, att jag inte skulle kunna ljuga på en jobbintervju eller att jag skulle läxa upp personer som tar droger. Skulle aldrig hända, tycker fan det mesta är okej. Vilket kanske inte är något att vara stolt över men..
 
.. otroligt känslig. Alltså, det är jag ju, känner ju allt hela tiden haha. Men jag tål mycket mer än folk verkar tro. Man behöver inte hantera mig med några bomullsvantar och linda in allt man säger för att jag inte ska bli ledsen och må dåligt. 
 
Haha ser ju minst sagt präktig ut iallafall.
 
Det finns också några saker som människor inte verkar märka om mig. Som att jag har ett jävla temprament, kan tända till på en sekund och faktiskt vara riktigt elak. Vilket jag alltid får ångra efteråt. Det verkar inte märkas att jag har ångest och oro kring cirka allt. Jag är verkligen inte rädd för så många "fysiska" saker eller vad man ska säga, som höjder, spyor, att gå genom mörka parker, åka bil för snabbt, när råttorna springer en cm från mina fötter utanför huset etc. 
 
Ja, annars vet väl de flesta allt om mig efter en träff, haha. Är som en öppen bok... ska jobba på att vara mer hemlighetsfull, sånt gillar folk tror jag. Vad säger ni, är det bilden ni fått av mig?


Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.blogg.se/

Jag trodde nog att du var ordningsam och lite präktig. Vad pinsamt, och fräckt av mig! Undra vad folk tror om mig *SKRATTGRÅTEMOJI*

Svar: haha taskmört!! Jag tror du är tokig! Kommer på knäppa påhitt ;)
Isa Bylund

Jeanette    •     •   http://nouw.com/jeanettek

Intressant det där, vad folk tror om en. Roligt inlägg :)

Felicia    •     •   http://frokentv.se

Vilket kul inlägg, intressant att läsa verkligen :). Vet inte vad folk tror om mig, vill jag ens veta, haha.

sara    •     •   http://devote.se/sara

haha men gud vilket intressant inlägg! det är alltid lite kul att fundera vad människor tror om en. min bild av dig är att du är ambitiös, inkännande, analytisk med väldigt god självdistans!

Svar: Men så fina ord! Låter kanske som jag är lite torr? haha. Men ambitiös gillar jag! Puss på dig!
Isa Bylund

Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Åh så himlans kul att veta ju! Det är helt galet vad folk kan ha förutfattade meningar ibland :o.. JAG SAKNAR DIG finis <3333

Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.blogg.se/

Menn jag tror att mitt "präktig" beror på att du ser så himla SNÄLL och vän ut på dina foton :-* Så felaktig slutsats men med snäll anledning!

Jag tycker att det du tror om mig var himla snällt också, finurligt :D <3

Svar: Aah men du är förlåten <3 Snäll kan nog vara en bra grej ändå, även om jag alltid tänkt att det är tråkigt!
Isa Bylund

Eve    •     •  

Skulle snarare säga att jag är introvert då jag när jag är bland folk är sjukt social och framåt med tar mycket intryck och därför har behov av egentid där jag hämtar energi till skillnad från extroverta människor som inte hämtar energi i ensamhet utan att ständigt ha människor omkring sig.:)

Svar: kanske använde extrovert fel med närmare eftertanke, jag samlar också energi själv. Men har en bild av att introvert även innebär lite tillbakadragen och "dämpad", därav att jag är motsatsen :)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?