WEDNESDAY 08:37

Heeej darlings!
Hoppas ni har en bra vecka so far! Det har jag verkligen, det händer mycket och är intensiva dagar - superkul vecka med andra ord! Skulle egentligen åkt iväg på den där pressfrullen nu men jag kände att jag var tvungen att boka av den för att "sova ut" och ha en förmiddag för lite återhämtning.
Nu vill jag skriva lite om bloggbeteenden. Det gillar jag att prata om! Blir oftast de störiga för det finns så jävla många av dem, men nu är det en annan grej..
 
Såhär såg jag ut i söndags pre-fika!
 
Tror jag nämnt förut att jag så gott som alltid bara läser översta inlägget i en blogg, det är jättedumt för jag missar säkert massa bra.
Hursomhelst så är det ju rubriken som avgör om man ska läsa inlägget eller inte, det tror jag ni kan hålla med om. Då har jag vissa inlägg som jag kan få en sjukt överdriven glädje av att se att bloggare har langat, samt inlägg som jag genast klickar bort. På listan över inlägg jag alltid läser är:
 
- Veckans planer
- Min helg i bilder
- Q&A
- Ett foto i timmen/min dag i bilder.
 
Tänkte på det här i måndags när det nästan blev lite jobbigt för många skriver de två översta då = många inlägg jag vill hinna med = stressad. Haha! 
 
Funderar lite på om de flesta har samma favvoinlägg.. Kan inte ni skriva vad ni lockas av för rubriker? Eller ni kanske inte lägger timmar på att analysera ert bloggläsande som en annan? 
 
 
Avslutade min vecka med söndagsfika på Café String! Muffins - igen!
 
Nu måste jag kila, Puss raringar!


Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

jag instämmer helt!! Dom är helt klart mina favoriter med! Så enkla, men så himla klockrena! Talar för sig självt liksom <33

Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

En bild i timmen skulle bli sjuukt trist för mig haha! Ser likadant ut varje timma typ :-D Men jag gillar personliga inlägg, åsikter, tips på andra bra bloggar, cafè, bilder mm :-)

EVELINA    •     •   http://evelinawilson.blogg.se

Jag går nästan alltid efter bilderna i ett inlägg, om jag gillar bilden så läser jag ofta, och jag brukar scrolla ner några inlägg och skumma igenom dem, men om där finns någon riktigt häftig rubrik så kan jag läsa inlägget tack vare den också :)

Svar: haha opsiii, jag som inte brukar lägga bilder högst upp och ha så stort fokus på dem ;) Får försöka locka in dig med en spännande första mening istället. haha!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?