WHEN YOUR LIFE FEELS KIND OF GOOD!

Heeej mina älsklingar!
Som alltid när jag skriver att jag mår bra så är det med en viss oro, brukar alltid leda till att humöret vänder. Men äh, jag lever ju i nuet så passar på att njuta av det!
Jag är på ett fantastiskt humör för just nu händer det saker som gör mig förväntansfull. Det är egentligen inga stora happenings men jag har massa bollar i rullning som är så spännande! Och ni vet att jag älskar den där förväntansfulla känslan, oavsett det leder till något eller inte så älskar jag den!
 
Nu ska ni få en update om några saker jag gjort i veckan: bakat kanelbullar, njutit av doften från alla kanelbullar överallt, ätit kanelbulle, jobbat, märkt att jag måste byta jobb (inte bloggjobbet), fikat med världens gullis, skrattat (♥), planerat vad jag ska önska mig i födelsedagspresent, insett att mat fått mindre fokus i mitt liv vilket är fkn underbart, ätit för mycket värktabletter igen, gått hem i spöregn utan paraply :))). Ja mest bra grejer med andra ord.
 
Jag har insett att jag gillar muffins jättemycket! Tyckte det var lite trist förut men om det är bär i och man värmer den blir det så saftigt och gött.
 
Och hörrni, en av anledningarna till att jag känner mig glad är för att jag känner mig finare än jag brukar. Det tackar jag min spraytan och min toning för. Det gör att jag får bättre självförtroende, då ser jag de positiva sakerna mer än de negativa och jag tror man får en härligare utstrålning om man KÄNNER sig finare (oavsett man är det eller inte haha). Bra utstrålning --> mer bekräftelse. Och det vet vi alla att jag mår bra av.
Så om ni också känner för en uppfräschning kan ni läsa det här inlägget, göra er egen behandling (rekommenderar skrarpt spraytanandet) och använda koden isa20 för att få 20% rabatt. Och OM ni gör något måååste ni säga vad och om ni också mår bättre av att lägga lite effort på er yta, är så nyfiken! 
 
Nu kör vi igång fredagen och sen är det heeelg. PUSS!


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Gud va härligt att vara förväntansfull och att känna sig fin 😃 Du ÄR fin!!! Jag älskar muffins, speciellt de med blåbär 😋
Ha en underbar fredag!

Svar: Tack snälla Ida! Du är så gullig jämt <3
Isa Bylund

Christine's Stories    •     •   http://finest.se/christinestories

Vad härligt att du känner dig så glad! Det förtjänar du hjärtat <3 Hoppas att du får en härlig helg, och ät några fler kanelbullar vet ja! Kram

Johanna Utterberg    •     •   http://johannautterberg.blogg.se

Så härlig känsla du verkar ha och vad kul med många bollar i rullning!! :) Hoppas du får en grym helg!! <3

Ida    •     •  

Love it, du fick verkligen ett lyft!


Kom ihåg mig?