IT'S A GOOD DAY TO HAVE A GOOD DAY!

Heeej raringar!
Idag har jag världens bästa fridayfeeling! Även om jag inte har som standard att ha dåliga dagar längre så uppskattar jag den här peppiga känslan varje gång den kommer. Just nu är jag precis spraytanad och tror det kommer bli väldigt bra! Har ett tunt klibbigt lager med färg som försvinner när jag duschar om någon timme, så jag känner mig lite smutsig. Haha, fast ser ändå mycket fräschare ut, misstänker att jag kan bli beroende av spraytan framöver.
Jag är också väldigt nöjd med min hårfärgning igår. Haha, får man ens hylla sitt eget utseende på detta sätt?! Ja, jag brukar ju vara ganska duktig på att racka ner på det så det här får väga upp! 
Men det bästa just nu är att det ska bli så jävla roligt imorgon kväll när Karolina har inflyttningsfest! Är SÅ på tiden att jag går ut och minglar. Lovisa ska följa med också och vi ska ses hos henne innan för ett glas vin och ha lite *kvalitetstid*.
 
- Looken just nu -
 
Nu skulle det här inlägget inte bli alls långt men måste ändå nämna en sak till som jag är så jäkla glad för. Att jag klarat veckans prövningar (dvs helt annorlunda rutiner och varierade dagar) så bra! Och insett att det inte är så farligt! Plus att jag inte blev så slut som jag trodde av att jobba normallånga dagar, det är en sån lättnad!  Nu jäklar ska jag jobba, tjäna pengar och spara till resor. Och måltider ute. Helt rätt prioriteringar i livet!
 
Nu --> total kroppsuppfräschning! Mina ben är en gräsmatta. haha!
 

VAD JAG TÄNKER PÅ SÅHÄR EN FREDAG.

[bilder från september 2016]
- Jag tänker på att jag helt ändrat syn på vad som är min idealkropp. Eller att jag tänker mindre och mindre på vad som är en snygg kroppsform och istället hur man embracar den och utstrålningen. Att jag insett att det är tusen gånger mer värt att ha energi och kunna leva än att behålla en kropp som aldrig lever fullt ut.
 
- Jag tänker på att jag tycker det är så jävla gött varje gång någon ber om leg, studentkort, biljett etc och jag stolt får visa att jag faktiskt har det. Haha, vad handlar det om? Kontrollanten har inte ens anklagat mig för något, det känns bara som jag vinner ändå.
 
 
- Jag tänker på att jag hoppas min spraytan blir snygg och att jag får känna mig som ten million bucks imorgon på festen.
 
- Jag tänker på att jag är så stolt över pesoner i min närhet som klarat så mycket. Som lärt sig hantera livet trots jobbiga grejer. Så starka människor som jag imponeras enormt av. (Ingen nämnd ingen glömd men kan eventuellt gälla min syster, Johanna, Laura)
 
- Jag tänker på att jag faktiskt kommit jättelångt mot mina mål! Alltså, de var ju oändligt långt borta för ett år sedan, nu är de bara långt borta. Jag tror verkligen stenhårt på att man kan komma SÅ långt om man bara är beredd att vara tjatig och gå andra vägar än den man tänkte från början.
 
- Jag tänker på att jag borde bege mig mot jobbet nu. 
 
Ha en fin fredag mina gullisar! Ni är bäst!

EN ONSDAG MED SÖMNBRIST, JOBBKRIS OCH GRÅTANDE!

Hej fina ni!
Haha utifrån rubriken låter det ju inte som jag hade en bra dag igår. Men det var inte så farligt, vara bara såå utmattad på kvällen. En sån dag när man INTE är glad att vara en känslomänniska.
Vi tar det från början. Vet inte om jag överdriver men att gå upp innan 7 är för mig som att gå upp mitt i natten. När jag gick mot bussen vid 6 så blev jag helt chockad över att jag dels mötte människor men också att de inte såg helt groggy eller lidande ut. De satt typ och småpratade på bussen?! Jag tänkte bara på att spärra upp ögonen så mycket som möjligt så jag inte skulle se så påsig ut.
 
Räddaren i nöden. Alltid.
 
Kom iallafall fram till jobbet (det här var alltså första dagen, gick intro) och fick galet mycket information, sånt gör mig matt. Sen kickade dagen igång, första gången jag gick in på toaletten och grät var efter cirka 50 min :))) Absolut inte för att någon var elak utan för att jag blev så berörd av allt. Sen kom det lite tårar då och då under dagen vilket jag egentligen tycker är jävligt skönt, saknade verkligen att kunna gråta under mina år med antidepp. Men samtidigt tycker jag man får stämpeln som lite.. oseriös och otillförlitlig på jobb om man har lätt till känslor. Som grädde på moset avslutade jag dagen med att gå till psykologen också, haha!
 
Hursomhelst så ska jag till jobbet idag igen för att köra ett kvällspass, vet inte riktigt om jag kommer kunna fortsätta men måste ju se om det blir bättre när jag vant mig! 
Men vet ni vad jag ska göra innan jag pyser iväg? Färga håret!! Ah, det är så dags. Får se om det blir någon skillnad, har ju en förmåga att fega ur lite när jag sitter där i stolen. Planen är mörkare, tänker lite såhär:
 
 
 Wish me luck! Hoppas ni får en fin torsdag, puss!