EN NÄSTAN BORTGLÖMD OUTFIT!

Nu ligger jag efter i moderapporteringarna! Jag har ju glömt visa min outfit med tema blått. Håll i hatten, nu blir det fashionshow.
Hade otroligt ofräscht hår denna dag, övervägde att tvätta det men ba "näe klarar allt några dagar till", haha. Lösningen är alltid en hög tofs.
Jeansen är från Gina, några av mina absolut skönaste, nästan som tights.
Den här tröjan fick jag i ett samarbete för ett tag sedan, helt galet kul att jag haft samarbeten med klädföretag! Den är härifrån, tycker den är så fin och gosig och rekommenderar den varmt.
 Är så roligt at jag fått en fota-outfit-kompis nu. Vill bli mer klädintresserad och detta är ett bra sätt att tvinga fram lite engagemang ;) 

MIN TEORI OM POJKVÄNSMATERIAL!

Innan jag skriver något om den så måste jag berätta om ett roligt samtal med min mamma igår. Det finns ett café här i stan som heter cafe60 där vi varit några gånger, hon skulle fråga något om det och ba "på det där cafeet, 69:an eller vad heter det?". Ni som inte vet vad 69:an fattar ingenting. Men jag tyckte det var roligt. Snusk-mamma ;) 
 
gott fika har de där!
 
Som ni kanske märkte av punkterna i min veckosammanfattning i söndags att jag är lite.. i behov av manlig närhet. Har därför tänkt en del på just män. Jag har aldrig fattat personer som säger att de har svårt att bli kära. Jag kanske inte blir KÄR på en träff men jag kan bli superintressarad av någon bara av att prata i en kvart på gatan. Antagligen beror det på att jag aldrig träffar vettiga snubbar så om jag väl gör det så faller jag som en fura. Det enda som krävs är typ ett någorlunda anständigt utseende och att han ställer en eller två frågor till mig. Så egentligen är det väl ganska dumt att jag är så, man ska väl ha lite självrespekt och krav.
 
Hursomhelst så hörde jag någon gång att man blir intresserad av män som påminner om sin pappa. Inte utseendemässigt kanske men i personlighetsdrag och intressen. Jag tror på den teorin till 110%!! ALLA personer jag blir intresserad av har drag som även min pappa har. 
Vet inte om jag kan ge exempel utan att framställa min pappa som en hemsk person för det är han verkligen inte. Men jag måste ha någon som styr och ställer lite, är sportintresserad, han får mer än gärna snusa, vara självständig och absolut inte är fjäskig eller mesig mot mig. 
 
Vågar inte lägga upp någon bild på mig och någon man *paranoid*. Så ni får se mig i Miami istället. Hejhej!
 
Det är så knäppt att säga men jag vill typ ha en halvdouchig kille. Han ska absolut inte vara elak såklart men ändå lite.. strulig relation. I alla fall i början så man få "kämpa" lite. Kanske kan ha att göra med att jag har rätt destruktiva drag?
Det här sista stycket har väl inte så mycket med pappsen att göra för jag vet inte hur han var i sin ungdom när han härjade runt och vi har verkligen inte en strulig relation. Men aa, fick ett aha-moment igår när jag började tänka på relationer.
 
Kan inte ni berätta om ni också tror teorin stämmer?

PODDPREMIÄR, MIN FÖDELSEDAG OCH OVIKTIG FAKTA.

Hej!
Ska vi småsnacka lite? Ja, vad mysigt det gör vi! Kan bli lite tvära kast, men det är ni vana med vid det här laget. 
 
First of all - Måndagsmix är tillbaka! För er nya här så är det podden som jag och Elin har. Vi tog en ofrivillig paus under sommaren men saknade det så mycket så vi kör igång igen. Sök på Måndagsmix där man hittar poddar eller klicka HÄR för att lyssna. Åh det här känns så kul!
 
poddpartner <3
 
Jag fyller snart år! Save the date den 24:e oktober, helig dag! Från och med nu kommer jag nämna min födelsedag undefär tre gånger i veckan! Älskar att fylla år men avskyr att bli äldre, lite jobbig ekvation.
 
Från min födelsedag förra året. Blev så märkligt att fira eftersom vi varit på begravning tidigare på dagen.
 
Igår berättade mamma att hon har tagit in blommorna från rabatten för året, då är det officiellt höst. Blir såklart många blogginlägg om höstpepp och allt mysigt med hösten och det behövs verkligen. MEN det här med att människor använder ordet "krispig luft" eller benämner annat som "krispigt". Are you for real?! Trodde alla använde det skämtsamt? Det är nästan i nivå med kämpe (läs här) på min ord-jag-kräks-på-lista. Så nu vet ni att de gånger jag säger att något är krispigt är det med en megastor glimt i ögat!
 
Innan vi säger hejdå så ska jag lära er två väldigt oviktiga saker jag lärt mig:
1. Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp mot himlen.
2. Bara 30% av befolkningen kan vifta på näsborrarna. Jag är en av dem!!
 
Varsågoda, där har ni något att briljera med på nästa midddag!
 
 
 Detta blev ju ännu mer rörigt än jag trodde, hade visst mycket blandat att berätta om. Puss iallafall!