BE THE ENERGY YOU WANT TO ATTRACT!

Hej godmorgon gullisar!
Som ni säkert märkt så har jag börjat tänka mycket på det där med energier, inte på ett flummigt sätt men jag inser att det påverkar mig så mycket hur människorna runt mig är, blev extra tydligt i helgen bland annat.
Därför är det viktigt att jag omger mig med bra-energi-personer, men för att de ska vilja umgås med mig så är det fan viktigt att jag också sprider bra energi. Det handlar ju inte om att man alltid måste vara aspepp eller aldrig får prata om att man mår dåligt men man kan tänka till en extra gång ifall man verkligen måste dela varje negativ tanke/grej som hänt med personer i ens närhet. Det försöker jag tänka mycket på!
Vill ni veta mina veckoplaner? Har i och för sig bara måndag och tisdag planerade so far eftersom de är så *fullspäckade* så jag vill ha åtminstone onsdag fri (förutom jobb) ifall jag är som en urvriden disktrasa då. En normal människa tänker "fan vad kul, let's do this!" om händelserika dagar. Jag tänker såklart också att det är kul men också "hjälp! Ska jag orka? Tänk om jag blir trött? Då blir jag ju så tråkig". Osv osv i all oändlighet.
 
Hursomhelst så ska jag ta en timme i taget och försöka njuta av den. Mindfullness ni vet :)) 
 
Måndag: ska iväg till kontoret nu, jobba intensivt på förmiddagen. Är aldrig så effektiv som måndagmorgon, älskar det! Sedan iväg på en fika och ikväll är det dags för en sak jag längtat efter: jag och Amanda ska på Escape room (läs mer här). Så jävla taggad!
 
Tisdag: läkardagen tydligen. Först hudläkare, sen min läkare som ger mediciner och sen sjukgymnast. Efter det är det Coffee & Beauty häng på Pom&Flora. Ska dit om jag hinner, kom ni med! Fika, mingel och hudvård är en perfekt kombo! (läs här)
 
Okej, nu är det dags för jobb! Hoppas ni får en helt fantastisk start på veckan och kom ihåg rubriken! PUSS!


Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Men gullis, är du kvar på blogg.se??? :-D Praktik/jobb? hänger inte med i svängarna <3

Svar: haha jaaa, åh vi behöver regelbundna updates ;) jobbar 25%! Så glad för det!!
Isa Bylund

Josephine    •     •  

Ha en super bra start på veckan!:)

Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Så bra rubrik! :} Pepp!!

Låter som du har en bra måndag framför dig, ha en jättebra dag!

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Men hallå, du om någon sprider ju positiv energi! Jag har redan bokat en framtida fika, bara så att du vet ;-)

Svar: Meeeh finaste man kan säga till mig! Näst efter att jag ser ung ut <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?