BILDER FRÅN MIN HELG!

Jag älskar att läsa helgåterberättelser i andra bloggar, bäst är givetvis Fornis. Nu kommer inte min helgstory vara lika spännande, men jag tänkte ändå visa några bilder från den:
 
Började som ni vet helgen med att gå på AW med jobbet. Då såg jag ut såhär. Det är en ny blus från Zara förresten, mycket nöjd ska visa den mer framöver!
Eftersom jag drack hela två glas vin på fredagen vaknade jag lätt bakis. Gud så klen man blivit. Styrde ändå upp mig själv och åkte mot Fridhemsplan. Gallerian där är så gullig. Rätt dålig men ändå..
 
Fikade med Katja och pratade om hur det är okej att bete sig i dejtsammanhang (jag är tydligen inte bra på't) och hon berättade om sitt besök hos en näringsterapeut. Sjukt intressant, tror jag borde gå till en!
 När vi sagt hejdå gick jag till mitt stammiscafé och tog en kaffe. Fixade med lite jobb, bloggade lite, läste bloggar. Ja, liknande bilder har ni sett förr men ensamfika är a big part of my life.
 På söndagen skulle jag möta upp denna böna för en förmiddagsfika. 
Vi gick till Bistro Rival vid Mariatorget vilket var helt nytt för mig. Jag älskade det! Önskar så att jag jobbade som caférecensent och kunde ge er en lång utläggning om detaljer, inredning, känsla, ljudnivå etc. Men nöjer mig med att säga att utbudet var fem av fem. 
Den där äppelkakan kan på riktigt vara bland det godaste bakverket jag ätit under 2017. Saftig som tusan, kardemumma i och lagom med äppelbitar. Se så söt!
Efter det gick jag hem, skulle podda med Elin men det funkade inte *sadface* utan hade istället en lugn kväll, fotade mitt testagrambud (coming up!) och laddade för denna vecka. Älskar att ha mina söndagseftermiddagar och kvällar lediga så jag dels kan vila socialt men också fixa med smått och gott som stressar mig ifall jag sparar det till jobbdagar. 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Den äppelkakan såg ljuvligt god ut!! Jag skulle också vilja bli sån som recenserar olika cafe`:-)

Svar: Go for it! Säkert någon mattidning som vill ha det ;)
Isa Bylund

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Riktigt mysig helg du haft!

Ida    •     •  

Hallåå vad har du gjort med håret? Har du klippt dig (har jag missat ett inlägg om detta, länka salong)? Du ser ut som en ny människa, love it!

Emma Fernhagen    •     •   http://nouw.com/emmafernhagen

Vilken härlig helg!:)

Christine's Stories    •     •   http://finest.se/christinestories

Så som du prisade den där äppelkakan och med de rutinerade fikorna du går på så finns det säkert någon tidning/sajt som vill ha dig som recensent ;)

Svar: haha den där kakan <3 ska gå och köpa med ett lass hem tror jag!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?