DAGENS TVÅ VIKTIGASTE FRÅGOR!

Hello daaaarlings!
Hoppas ni mår bra! Jag har en så lugn eftermiddag idag, känner att det behövs efter denna känslomässiga vecka, min läkare kallade mig för "emotionellt instabil person". Det låter inte alls som något man vill vara!? 
Jaja, idag har jag funderat på två saker, finns risk att jag framstår som extremt korkad nu, men den bjur jag på!
 
1. Är det bara jag som ibland kan ha svårt att veta vad som hänt på riktigt i historien och vad som är påhittat? Till exempel; jag ser på serien Sherlock och vet inte om Sherlock Holmes funnits på riktigt eller inte? Ett annat exempel: när jag var på muesum och såg dinosaurieskelett så började jag tänka på om dinosar verkligen funnits på riktigt? Eller mamutar? Är det något påhittat från film? Vet svaret nu, Amanda upplyste mig så fint! Haha, kan bli så himla osäker på sånt där när jag börjar tänka på det!
2. Jag har tänkt på fika (som alltid). Kom då fram till att jag inte gillar när bakverk är i form av tårtbitar, som på bilden nedanför. Jag vill ha antingen fyrkantiga rutor eller något cirkelformat. Kan vi snälla diskutera detta i kommentarsfältet! 
(null) 
 Okej, nu får det vara färdigtänkt för dagen. Vet ni vad mitt projekt är nu? Byta sommargarderoben mot höstgarderoben! Gör lite ont i mig alltså men får nog acceptera att det inte blir mer blommiga klänningar och bara ben </3
 


lilliskutt.blogg.se    •     •   http://lilliskutt.blogg.se/

Hej Isa, jag skulle jätte gärna vilja ha lösenordet till din andra blogg. Skulle det vara ok? Förresten har jag nog inte tänkt på det där med fikat men jag måste nog hålla med, det ska liksom vara en "färdig" bit, du vet sådana där vetekransar eller vetelängder det är ingen hit hos mig, då vill jag mycket hellre ha en egen bulle liksom. Eller tänk om man bakade chokladbollar i tårtform och så fick man skära sig en bit, nej inte samma sak!

Svar: Absolut, kan du inte maila så skickar jag allt där? Eller FB!
Isa Bylund

Ronette    •     •   http://thispastweek.blogg.se

Heh intressant det där med formen på bakverken. Men ja, det kanske ligger nåt i det. Kanten på en tårtbitsformad kaka brukar ju helt klart vara lite torrare och tråkigare än på en fyrkantig? Kan det ha nåt med det att göra? :):)

Svar: Hmm, det kan vara gött tycker jag i kontrast till det "kletiga" i resten. Är nog mer att jag inte vet vilken ände jag ska börja i. Spara spetsen till sist? Ta det torra först? nääe, för mkt viktiga beslut ;)
Isa Bylund

Anonym    •     •  

Haha för mig spelar det ingen roll vilken form. Jag äter det jag är sugen på just då. Vilket inte brukar vara bakverk alls tyvärr:(

Men är du inte instabil då? Tror du har nämnt det tidigare i bloggen att du är.
Sen vad man vill vara är ju en annan femma.

Svar: Märkligt! Bakverk är bäst <3
Haha men jooo ingen tvekan men att höra det från en psykiater (?) sådär som det vore en diagnos. Inte alls lika charmigt som när jag skojar lite om det.
Isa Bylund

Anonym    •     •  

Nä håller med. Det blir liksom mer verkligt så.

Haha ibland kommer suget! Men tror det är en vanesak kanske? Donno.

Har du nån gång haft tendens till utbrändhet? Risken finns ju tydligen om man ofta känner mycket och känner sig stressad..

Svar: hmm, nä tror verkligen inte det. Faktiskt. Har nog för lite planerat för det, har ändå mycket egentid och "återhämtningstid" :)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?