DAILY REMINDER ★

Jag försöker öka min comforzon hela hela tiden. Den är minimal som de flesta vet och så gott som dagligen händer det något som gör att jag behöver ta mig utanför den och nosa. Vilket är jäkligt jobbigt men också något jag är väldigt glad över för hade det inte varit för att jag "tvingas" så hade jag aldrig gjort läskiga saker, tror alla människor har inbyggt i sig att vi undviker det.
Det är ändå så jävla viktigt att göra de där sakerna som skrämmer en, för om man alltid undviker det så blir de aldrig avdramatiserade. Citatet "om man gör som man alltid gjort kommer man få det man alltid fått" känns så träffande för min del. 
 
 
Dagens påminnelse handlar om att våga utmana sina rädslor och det som känns lite motigt att göra. Gör inte saker för att du tror andra vill det, utan gå efter vad DU vill, även om det som sagt kommer innebära vissa delar som är läskiga. Undvik inte saker av rädsla för att misslyckas, herregud alla människor gör det och har du inte gjort det än är det nästan läge att misslyckas med flit för att få det gjort. Det är ingen skam i att misslyckas och det är bara du som tror att andra lägger märke till det, eller har tid att bry sig. Stop stopping yourself, våga riskera att ses som "fånig" eller "jobbig", kör ditt race och sikta på de där drömmarna du har!
 
Over and out from your lifecoach, ha en strålande fredag vad ni än hittar på <3Kom ihåg mig?