DET HETASTE MÖNSTRET OCH MITT PENGAAVUND

Jag kan inte precis förneka att jag är besatt av pengar och materiella ting. Jag blir iallafall extra vill-ha:ig när det blir ny säsong. Garderoben ska rensas och den där fräscha nystarten kommer. Just nu är det en sak jag hakat upp mig på lite extra, nämligen..
 
...Leopardmönster
Känns som en sån sak man antingen hatar eller älskar. Jag älskar såklart! I höst ska jag investera i en topp med mönstret, känns lite lagom. Gick in här för att leta efter något leoplagg att visa er och såg att de hade massa vinterkläder.. Nej, usch stopp och sluta. Hursom, tänker mig något som denna fast utan den lite rödaktiga (?) tonen. 
 
 
Sen vill jag prata lite om pengar också, det vill jag ganska ofta. Det är garanterat mitt avund som skriver det här men jag undrar verkligen hur alla har råd med så mycket lyxiga saker. Jag läser ju massa bloggar och väldigt väldigt många av dem (syftar absolut inte bara på storbloggar) har märkesväskor, äter utebruncher var och varannan dag, bor i ljusa fräscha bostadsrätter, fixar naglar varje vecka osv osv.
Det är exakt sånt alla tycker är inspierande och härligt att se men vi som inte har möjlighet att ha ett så snyggt liv, vi blir ju så jäkla tråkiga och oinspirerande då (generaliserar jättemycket ja). Inspirerande människor får mer följare, därmed kan tjäna mer pengar och kan därmed fortsätta ha en inspirerande livsstil. En positiv spiral liksom. För visst är det så, att det finns en "trend" eller "norm" kring vad som är inspirerande?! Ursäkta överanvändning av ordet inspirerande.
 
Märker verkligen hur bittert det där låter, haha, men jag är nog det. Är absolut ingen kritik mot en specifik person utan mest jag som är fett avis och ville skriva av mig. Heh. Ha en underbar lördag, imorgon får ni höra vad jag hittat på! Pusspusspuss


Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Men du, en fika på gallerian och en väska från Gina är fint det med! Och tips från coachen, det finns en ursnygg leokappa på H&M 😘

Svar: *springer till HM*
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Tror inte många har råd med massa kläder, smink, naglar, och uteluncher men de gånger de shoppar el äter ute så visas det upp. Fast jag vet flera bloggare som typ köper kläder o smycken o äter ute sååå ofta. Fattar inte hur dom kan?! Jag har aldrig råd med sånt och hatar det. Vill äta frukost ute och köpa snygga kläder, fixa håret och naglarna. Men får va nöjd ändå 😊

sara    •     •   http://devote.se/sara

älska leopardmönster! jag tror att jag ska köpa en fuskpälskappa i leopardmönster, hehe. och ja, det är ju inte för inte man känner sig fattig när en kikar in i bloggelitens liv! kul för dem liksom men man undrar ju verkligen hur dem har råd egentligen haha

Emma    •     •   http://tekoppstwist.blogg.se

Förstår ändå precis vad du menar om det där med pengar, ibland känns det lite som att man måste vara rik från början för att kunna bli ännu mer rik senare eller hur man ska säga, haha.. fast sen tycker jag lätt att det blir väldigt mycket samma på de allra största bloggarna, då är det roligare med de som inte har samma resurser eftersom de måste vara lite mer kreativa och inte bara kan haka på exakt samma som de allra största gör! :)

Svar: 110% medhåll på allt. Framförallt att man måste bli rik för att bli rikare. Mvh bitter student.
Isa Bylund

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Oh, leopardmönster är en favvo hos mig med! Och kan hålla med det där gällande bloggare/pengar. Det kanske är lättare att locka till sig följare om man bor i och bloggar om en flådig lägenhet i Stockholm än i sitt flickrum i Säffle liksom. Kanske generaliserar lite, men alla har väl drömt om att bli en "it-girl" nån gång :)))

Svar: haha Säffle också, hur kan du ens känna till den hålan?! Men ja, det drömmer väl ALLA om innerst inne? haha. (obs inte skämt)
Isa Bylund

Amina    •     •   http://sustainableluxury.se

Det är en känsla jag själv haft många gånger men nu har jag ju lyxen att tjäna lite pengar själv och inte börja från NOLL. Men kanske jag ska göra ett inlägg om hur man har råd med lyx (även om jag förstår att det inte är möjligt för alla alla alla, även om jag i min naiva livssyn vill tro att det går bara man vill)

Svar: Längtar!! jag tänker också att allt går om man bara vill men just pengabiten är jäääkligt svår att ta andra vägar till, att få snabba resultat av sparande osv. Men ser fram emot inlägget massor :D
Isa Bylund


Kom ihåg mig?