EN ONSDAG MED SÖMNBRIST, JOBBKRIS OCH GRÅTANDE!

Hej fina ni!
Haha utifrån rubriken låter det ju inte som jag hade en bra dag igår. Men det var inte så farligt, vara bara såå utmattad på kvällen. En sån dag när man INTE är glad att vara en känslomänniska.
Vi tar det från början. Vet inte om jag överdriver men att gå upp innan 7 är för mig som att gå upp mitt i natten. När jag gick mot bussen vid 6 så blev jag helt chockad över att jag dels mötte människor men också att de inte såg helt groggy eller lidande ut. De satt typ och småpratade på bussen?! Jag tänkte bara på att spärra upp ögonen så mycket som möjligt så jag inte skulle se så påsig ut.
 
Räddaren i nöden. Alltid.
 
Kom iallafall fram till jobbet (det här var alltså första dagen, gick intro) och fick galet mycket information, sånt gör mig matt. Sen kickade dagen igång, första gången jag gick in på toaletten och grät var efter cirka 50 min :))) Absolut inte för att någon var elak utan för att jag blev så berörd av allt. Sen kom det lite tårar då och då under dagen vilket jag egentligen tycker är jävligt skönt, saknade verkligen att kunna gråta under mina år med antidepp. Men samtidigt tycker jag man får stämpeln som lite.. oseriös och otillförlitlig på jobb om man har lätt till känslor. Som grädde på moset avslutade jag dagen med att gå till psykologen också, haha!
 
Hursomhelst så ska jag till jobbet idag igen för att köra ett kvällspass, vet inte riktigt om jag kommer kunna fortsätta men måste ju se om det blir bättre när jag vant mig! 
Men vet ni vad jag ska göra innan jag pyser iväg? Färga håret!! Ah, det är så dags. Får se om det blir någon skillnad, har ju en förmåga att fega ur lite när jag sitter där i stolen. Planen är mörkare, tänker lite såhär:
 
 
 Wish me luck! Hoppas ni får en fin torsdag, puss!
 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Fint att visa känslor tycker jag men förstår verkligen din känsla. Jag är också en väldigt sensitiv person. Vad va det för jobb? Glömt...
Kul att färga håret :-) Sånt livar upp :-)

Amanda    •     •   http://mandasdiary.devote.se

Ååå massor massor massor av kramar till dig!!! Verkligen aldrig kul att känna sådana känslor, men det kommer bli bra ska du se! Kör på tjejen du är grym!

Meg    •     •   http://megs.blogg.se/

åh vad tråkigt att läsa! är ingen doktor eller psykolog men jag VET att stress och sömnbrist kan leda till en smärre meltdown. hade några såna under högskoletiden ;P du får se till att ta det lugnt när du kommer hem <3

PS. den färgen är asfin på dig!! och PS2. du är inte rödhårig eller ser skottsk ut;)

Anna S    •     •  

Men hallå vad är det för nytt jobb? Känns som jag har missat massor ;(
Jag har också börjat ha himla lätt till gråt det här året, har dock ej gått på antidopp tidigare men körde en runda hos en ny psykolog som verkligen öppnade upp mig för att *känna mina verkliga känslor* o sådant, haha! Tycker det är hur gött som helst, att vara i kontakt med sina känslor är ju bara en bra grej.
<3

Svar: hahaha antidopp. Det var gulligt ord. <3 Ja det är säkert därför jag blivit böligare också, för jag börjat "tillåta mina känslor" att komma fram. Men det är inte alltid så gött att gråta så gott som obefogat liksom, det finns gränser. Fint att vi är fler gråtisar iallafall <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?