FYRA KAPPOR JAG VILL HA INFÖR HÖSTEN

- inlägget är ett samarbete med Esprit -
 
Hörrni, det är ingen sommarvärme precis. Snart funkar det inte med min tunna, tunna kappa längre. Varje år när det är dags att plocka fram höstkappan så känner jag att jag MÅSTE ha en ny. Tröttnar så snabbt på plagg vilket är urdumt. Ska i allafall visa er fyra kappor jag gärna skulle klä mig i denna höst. Alla är från Esprit som har många snygga i den stilen jag vill ha. 
Som ni ser så är inlägget ett samarbete med Esprit och jag har även gjort det förut. Tycker det är ett märke med väldigt blandade stilar, det är framförallt ytterplagg som jag gillar mest. De har ju ett *propert* stuk på det mesta tycker jag och det är sån kappa jag vill ha nu. Är trött på dunjackor och sånt där ungdomligt ni vet ;) haha.
 
Nu kikar vi på mina fyra val:
1. Färgen <3
2. Återigen: färgen <3. Notera att ingen av de här fyra är svart. Kanske börjar jag go outside the box stilmässigt? Nä, snarare ren tillfällighet..
3. Isabelle gav mig en hösttrend-rapport och betonade att rutigt är fett inne. Och rött! Så jag tyckte denna var perfekt. För inne vill man ju va.
4. Varje år står och jag väger en duffel i min hand, men av någon anledning (antagligen ekonomisk) så slutar det med att jag hänger tillbaka den. Nu blev jag sugen igen! De är så fina och klassiska, skulle kanske till och med kunna ha den flera säsonger utan att tröttna!
 Vad har ni för jacka/kappa i höst? Haha, vad töntig frågan lät men jag är uppriktigt intresserad, vill visst prata mode med er idag.


Kajsa    •     •   http://kmstyle.blogg.se

gillar verkligen den blåa :D

Svar: Så härlig färg! <3
Isa Bylund

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Mitt största dilemma i livet just nu handlar faktiskt om vad jag ska skaffa för höstjacka, det finns så mycket snyyyyyyyyggt, går ju ej att välja när det är så!

Svar: Men vilket lyxproblem!! tycker aldrig jag hittar the perfect one. För min budget iaf ;)
Isa Bylund

Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Åh, jag är också kappsugen!! Vet dock inte alls vad jag letar efter helt.. Har ev. hittat två från ZARA som jag är "lagom" sugen på.. suck :/

Svar: Zara brukar vara ett säkert kort alltså.. är svårt med nätshopping av kappa med, är så picky att den måste vara skön. Jakten fortsätter!!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?