KNOW THIS: YOU CAN START OVER, EACH MORNING!

 Hej på er gullisar!
Inte för att börja inlägget med att beklaga mig över mitt mående (jo, tydligen) så har jag varit lite av en blöt fläck denna vecka. Stundtals iallafall.. ni vet, när jag är ensam och kan tänka. Men! Igår tror jag att jag kom på varför och det känns fett skönt, ska inte dela det här men det är ändå legit anledningar att livet blir lite tufft och det blev nästan bättre bara av att inse det.
 
Så, de senaste dagarna har jag alltså gått runt och varit en ganska oskön person, som jag alltid blir när jag har ångest eller är stressad. Det här ska jag vända nu, igår bestämde jag att jag ska bli en härlig, sprudlande solstråle som alla älskar att vara kring.
Ett bra sätt att bli gladare på är att skriva ner saker jag är tacksam över, ni ska få se hur det ser ut just nu.
  • Kollade upp en leverfläck i måndags och den var godartad. Säger man så? Ja, den var inte farlig iaf.
  • Jag är väldigt tacksam att jag inte är rädd att göra fel eller känner att jag måste fråga 15 gånger innan jag vågar göra något. Tänker främst på jobb om jag får en uppgift som jag inte riktigt är säker på hur jag ska göra så kör jag ändå mitt bästa, det gjorde inte jag för fem år sedan. 
  • Jag är tacksam för att mina vänner är så fina och verkligen bryr sig om mig.
  • Tack gode gud att det finns något som heter frikort inom landstinget. Kommer spara mycket pengar varje månad :))
  • Byter tacksam mot glad på denna punkt, jag är glad att jag hittade en superfin (och skön!) kjol på rea. Såhär ser den ut:
 
Dagens uppgift till mig själv är att så fort en självkritisk, hård tanke kommer ska jag tvinga mig att tänka en positiv, och intala mig att "jag duger som jag är, folk får gilla det eller inte". Pretto men bra!
 


Frugan E    •     •   http://frugan-e.se

Alltid bra att stanna upp och tänka på allt man har att vara tacksam över. Samtidigt är det ju helt ok att må dåligt ibland, och att få känna det. Det är något som har tagit mig tills typ nu att förstå.. :O


Kom ihåg mig?