NÄR MAN INTE VILL SKRIVA FÅR MAN VISA BILDER!

HEJ KOMPISAR!
Jag på jättedåligt humör! Har inte fått något kaffe på hela dagen, min eftermiddag har varit fylld med negativ energi från främlingar (varför är alla så griniga på tisdagar?), första läkarbesöket blev inställt och flyttat till imorgon (som att jag bara kan ändra om i mitt schema hur som helst?) och sedan ett mindre lyckat besök hos hudläkaren. Nu är väl det här ett sådant tillfälle där jag ska anamma det jag skrev om här och välja mina strider när jag spy galla över skit. Så istället för att göra det mer än jag redan gjort så ska ni få se fem bilder från sistone :))
 
 
Här är boken som mamsen skickade! Tänkte skriva att det ska bli kul att läsa, men kanske fel ordval. Intressant snarare!
Redo för fika!
 Här är ett halsband jag fick med i goodiebagen från smyckesmässan. Superenkelt men ändå fint, sånt gillar jag!
Såg ett så gulligt blomarrangemang utanför ett konditori! Mvh enda under 70 som stannar till vid sådant.
Här är gänget som gjorde Escape room igår, det var förövrigt så jävla kul!! Får berätta mer om det senare, nu ska jag ju sura så kan inte skriva om roliga saker ;) Nä det verkligen kul men fy så läskigt också, värsta The Ring feeling i rummet. 
(bild från Amanda)
 


Emilia    •     •   http://nouw.com/emiliajoohansson

Tråkigt att din dag inte har varit så bra, men förstår dig utifrån hur du har beskrivit det!

Frida G Svensson    •     •   http://www.fridagsvensson.se

Den är jag också himla nyfiken på att läsa. Igår fick jag en enorm kopparkittel av min mormor och morfar. Alltså som ett litet badkar och fatta så himla fint det kommer bli att plantera i den!


Kom ihåg mig?