ÖNSKEINLÄGG: EN HÄNDELSE JAG VILL ÅTERUPPLEVA!

Jag bad er om förslag på önskeinlägg för någon vecka sedan, här kommer ett av dem.
 
Om du fick återuppleva en dag/händelse i ditt liv, vilken och varför?
 
Det första som ploppar upp i mitt huvud är när jag och Sandra var i Kalifornien 2008. Det är rätt konstigt att det kom som spontan tanke för jag mådde riktigt dåligt då, vi levde otroooligt osunt och jag gick ner så mycket i vikt den där månaden, huh. Men trots det så var det livets resa och en händelse jag skulle göra mycket för att få uppleva igen.
Tanken var att vi skulle vara där för att lära oss engelska. Vi var där för att festa så mycket som möjligt. Gjorde minsta möjliga i skolan och hade precis den närvaron som krävdes för att få diplomet.
Har så mycket sjuka minnen från den resan och vi gjorde så mycket kul, vet knappt hur jag ska kunna recapa det i ett inlägg såhär, men jag visar några bilder och försöker hålla mig kort kring alla. Ursäkta bildkvalle (hallå det här var 9 år sedan!) och prat om alkohol men hela månaden var basically en enda lång fylla och jag festar knappt något längre så jag kan väl få prata om det någon gång!

Vi bodde i San Diego men gjorde "utflykter" varje helg. Minst två gånger i veckan var det ett så kallat li
mobusparty. Då åkte vi runt i en stor buss med dansgolv och festade. Stannade här och där för rök- och kisspaus och för att köpa alkohol. Låter inte alls kul men det var fett!!
Minns den tröjan så himla mycket, älskade den! Såhär såg det ut i hamnen i San Diego iallafall. Vi bodde några mil från city bort från kusten och där var det nästan olidligt varmt. Vid stranden var det däremot så jävla fuktigt och disigt konstant och säkert 15 grader kallare än där vi bodde, märkligt. Haha nu känns det som jag skriver ett vykort med reseberättelse som man gjorde från Kanarieöarna -97, ska snabbspola lite.
Vi åkte till Mexico. Det här var dagen efter vi hade druckit Tequila i plastmuggar som det vore vin. Nog aldrig varit så bakis. Första som mötte oss när vi kom över gränsen var en man i sombrero som sträckte fram en bricka med Tequilashots :))) No gracias amigo.
Vi åkte till Vegas! Jävel vad jag älskar Vegas, det är så galet och måste verkligen upplevas för att förstås! Ska tillbaka dit, var tyvärr inte 21 när vi var där nämligen. 
Vi var i Grand Canyon. Otroligt otroligt vackert.. Tyvärr regnade det och var dimma när vi var där vilket tydligen händer cirka aldrig. Men man kan ändå ana att det är mäktigt.
Vi var i öknen i Death Valley. Det var runt 50 grader och vi fick bara vara ute i 10 min. Alla tyckte det var plågsamt, jag njöt nästan. Var så frusen denna resa så det var gött att få tina lite, haha.
Vi var också i LA en helg, stannade vid Laguna Beach (Love it! Önskar jag kunde bo där), Malibu och andra ställen där vid kusten. Men jag har visat så mycket LA bilder genom åren så ni vet hur det ser ut. 
 
Hade tänkt skriva varför denna resa var så bra men då blir det en förjävla lång utläggning för jag har verkligen analyserat det.
Den kortfattade versionen: fick uppleva så många platser och saker som jag aldrig varit i närheten av förr. Plus att jag blir tusen gånger bättre version av mig själv på alla sätt när jag dricker vilket vi gjorde en hel del. Fick dessutom mer bekräftelse än jag fått i hela mitt liv och då blev jag ännu mer *okrossbar*. Inte alls en sund anledning tror jag men så är det!
 
Vad roligt det var med önskeinlägg! Hoppas det var ett bra svar :)


elin    •     •   http://nouw.com/johnssons

Rolig läsning!<3

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kul att du svarade på min fråga 😃 Så kul att läsa!! En häftig resa du gjort!

Svar: Men såklart, tycker det är megakul med frågor :))
Isa Bylund

Wilma    •     •   http://nouw.com/hernstroms

Åh härligt!!


Kom ihåg mig?