VAD GJORDE JAG I HELGEN EGENTLIGEN?

Ja, det undrar ni såklart! Jag vill återberätta lite från mina senaste dagar. Har ändå gjort en del aktiviteter jag inte brukar göra, det vill säga annat än fika och gå på stan :) 
 
Fredag:
Ni vet egentligen vad jag gjorde då, men nämner det igen: var på smyckesmässa! Eftersom jag var press (lol) fick jag ett passerkort runt halsen och gick runt och lekte reporter. Vi fick jättegod champagne, ännu godare chokladpraliner, vi minglade runt, såg såklart otroligt mycket smyckesmärken och deras kollektioner för SS18. Något av det bästa var också en föreläsning om hösten/vårens trender, både inom mode och accessoarer. Så användbart för mig som har dålig koll, detta var en sammanfattning av det viktigaste.
 
Viktigaste bilden. Det där är lyxchoklad i min värld. Bara på helger! Haha.
Lördag: 
Jag skulle ju åka go-cart då men det blev strul Hade ringt innan och kollat så vi kunde komma när de hade drop-in, fick höra att yesbox bara att komma men sen när vi väl dök upp så ba "eeh nej vi har fullbokat hela kvällen". Okej. Löste det genom att gå till Tolv (under tele2arena) som är så jävla najs ställe. Satte oss på O-learys och drack vin. En killkompis från Göteborg joinade en stund, så trevligt! Hade jag druckit ett glas vin till hade jag nog tagit en raggrunda också, riktigt bra utbud.
 
Det här tyckte jag var en bra go-cart look. Tog det på största allvar och hade laddat hela dagen, var lite nervös att jag skulle volta. Otroligt onödigt då eftersom vi ändå inte fick åka *bitter*.
Alltså, jag fattar att det är småstadstjejen i mig som gillar att hänga på sportbar, dricka billigt vin som typ tre apor och lyssna på bröliga snubbar. Otroligt oglammigt men kan inte låta bli att tycka det är charmigt.
Söndag:
Det var en rolig dag! Jag hängde på bloppisen i flera timmar och det var så härlig stämning. Alla som kom var så glada fast de fått köa länge, alla bloggtjejer var såklart också superpeppiga (men det vet vi ju redan) och både Elin och Emelie kikade förbi så jag fick snabb-catcha-up med dem också. Dessutom gick jag runt och delade ut choklad så givetvis fick jag mycket kärlek :)
 
Väldigt oförberedd bild men här är gänget!
Det här kallar jag en bra helg! Var lite socialt dränerad igår kväll så då hade jag egentid och myskväll big time. Åh älskar det. Hoppas er helg var fin med!


Marie Bergman    •     •   http://livetiluxemburg.se/

Ferrero Rocher är lyxchoklad för mig med, sååå gott!! :)

Meg    •     •   http://megs.blogg.se/

Har försökt catcha upp med dina inlägg nu när jag varit borta, men vad är det där för cool bloppis du hängde på?! Värsta drömgänget ju!!! Och hade aldrig trott att O'Learys var stället snygga grabbar hängde på, skräll haha ;)

Svar: Haha, O'Learys är en guldgruva!! För oss singlar ;) Och ja, det var riktigt härlig gäng! Jag var dörrvakt :)))
Isa Bylund

Ekho    •     •  

Det lät ju inte som en dum helg :D <3 Hoppas din vecka blir bra också <3










Kom ihåg mig?