VAD JAG TÄNKER PÅ SÅHÄR EN FREDAG.

[bilder från september 2016]
- Jag tänker på att jag helt ändrat syn på vad som är min idealkropp. Eller att jag tänker mindre och mindre på vad som är en snygg kroppsform och istället hur man embracar den och utstrålningen. Att jag insett att det är tusen gånger mer värt att ha energi och kunna leva än att behålla en kropp som aldrig lever fullt ut.
 
- Jag tänker på att jag tycker det är så jävla gött varje gång någon ber om leg, studentkort, biljett etc och jag stolt får visa att jag faktiskt har det. Haha, vad handlar det om? Kontrollanten har inte ens anklagat mig för något, det känns bara som jag vinner ändå.
 
 
- Jag tänker på att jag hoppas min spraytan blir snygg och att jag får känna mig som ten million bucks imorgon på festen.
 
- Jag tänker på att jag är så stolt över pesoner i min närhet som klarat så mycket. Som lärt sig hantera livet trots jobbiga grejer. Så starka människor som jag imponeras enormt av. (Ingen nämnd ingen glömd men kan eventuellt gälla min syster, Johanna, Laura)
 
- Jag tänker på att jag faktiskt kommit jättelångt mot mina mål! Alltså, de var ju oändligt långt borta för ett år sedan, nu är de bara långt borta. Jag tror verkligen stenhårt på att man kan komma SÅ långt om man bara är beredd att vara tjatig och gå andra vägar än den man tänkte från början.
 
- Jag tänker på att jag borde bege mig mot jobbet nu. 
 
Ha en fin fredag mina gullisar! Ni är bäst!


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Försöker tänka så varje dag. Att det är tusen gånger viktigare att ha en kropp som orkar göra saker och verkligen leva än att sträva efter en viss form på kroppen. Vad ska man med den till liksom? Visa upp? Få applåder? Medalj? Nej! Ät och njut och lev ❤
Tror också att man kan komma i princip hur långt som helst om man ger sig fan på det och vågar prova och inte är rädd att misslyckas. Du är på väg Isa 😃

Syrran    •     •  

Den bilden var inte från igår!! Tack för en braig blogg!! Stolt över dig!! Puss!


Kom ihåg mig?