- VECKANS PLANER -

 Såhär såg jag ut i lördags när jag skulle åka ut till Sollentuna och möta Elin för en fika. Försökte locka håret med plattisen, det var svårt men det här var fan bäst hittills. Då kan ni ju gissa hur det såg ut första gången jag provade ;)
Min älskling! Oj så vi babblade, hade såå mycket att få ur oss och uppdatera varann om. Vi är så otroligt lika och blir ledsna/peppade av samma saker. Kom fram till att det kanske är ätstörningsgenen som bidrar till vissa personlighetsdrag?
De där blåbärsmuffinsarna har ni sett förr i bloggen, men alltså de är så galet goda och saftiga! Lite sådär underdog-bakverk för alla räknar bort dem bara för de är från Waynes.
Heeej mina älsklingar!
Hoppas er helg varit fin! Jag har lite bråttom och måste snart springa till bussen för att åka mot Universitetet, men först ska jag dela med mig av veckans planer. Den känns superkul och jag är full med energi att ta tag i den!
 
MÅNDAG:
Idag ska jag jobba som tentavakt! Är lite rädd att jag kommer bli SÅ rastlös för det är ganska långt pass, men jag tar med datorn och hoppas kunna bocka av lite jobb när jag ändå bara sitter där. Får träffa Amanda också vilket ska bli supermysigt! Hon är min chef där, haha. Hoppas jag får lite kompisfördelar. 
 
TISDAG:
Ska ta cellprov på morgonen. Jag är så nervös för det eftersom jag hade cellförändringar sist som jag fick operera bort. I min hjärna har jag full blown livmodercancer denna gång så jag har fasat för ett nytt prov eftersom jag helst vill fortsätta leva i förnekelse. Efteråt ska jag iallafall på en kompisdejt vilket ska bli roligt, hon verkar så peppig!
 
ONSDAG:
Psykologsamtal. Måste jobba en del med blogg också. Kör min sista vecka nu och vill tidsinställa en del så inte nya personen ska behöva stressa med det direkt när hen slängs in. Ska klämma in en tur till gymmet också någon gång under dagen.
 
TORSDAG:
Det här blir nog en magisk dag! Jag, Lisa och Ida ska till Sturebadet och äta lunch, planera lite för våren gällande jobbet och hänga i deras spa. Såå välbehövligt och väldigt peppigt tror jag det också blir!
 
FREDAG:
Ska antagligen ta ett glas vin med Johanna för att fira in helgen, men utöver det är det oplanerat. Skönt med en ta-ikapp-dag om det skulle behövas.
 
LÖRDAG: 
Jobba på Gateau hela dagen. Gissar att jag måste vila både innan och efter, jäklar vad slut jag blir av att arbeta långpass där.
 
SÖNDAG:
Här måste jag träffa någon vän känner jag. Någon mysig långfika får det bli bestämmer jag!
 
Hoppas ni får en underbar start på veckan vänner, puss!Kom ihåg mig?