- VECKANS PLANER -

 
Morning sunshines!
Jäklar vad pigg och pepp jag känner mig denna morgon, ljusare morgnar och härliga helger gör susen för min energi! Ska snart iväg till Welloteket för jobb. Det är så skönt för det är spikade dagar och tider, samma varje vecka. Det säger emot allt jag sagt tidigare om att jag måste ha en varierad vardag som jag kan styra själv och ingen dag är den andra lik. Men nä, jag tror att jag behöver ordning och reda på jobbfronten just nu. Notera - just nu. På mitt framtida drömjobb ska det fortfarande vara varierat från dag till dag :)
 
Veckans planer har visst blivit en tradition varje måndag här i bloggen så vi fortsätter med det.
 
MÅNDAG:
Jobba, sedan åka hem till Ida för mer jobb och planering. Så roligt att vi pratar om så mycket annat än jobb nu också, som en kompisrelation nästan :)
 
TISDAG: 
Jobb igen. Efter det tror jag tyvärr att jag måste ta tag i tråkiga hemmsysslor. Tvätta, handla, kanske fixa lite mat. Mmh, inspirerande dag.
 
ONSDAG:
Psykologen. Ta mig till bibblan och jobba lite. Gymmet också kanske? Fika med en vän om jag hunnit med det jobb jag ska.

TORSDAG: 
Jobba på Welloteket. Sedan en mysfika med efterlängtade Isabelle. Åh vad jag ser fram emot detta!
 
FREDAG:
Leeeedig fredag, så lyxigt! Här ska jag träffa någon vän, lite oklart vem men umgås ska jag göra!
 
LÖRDAG & SÖNDAG:
Jobba på Gateau. Hah så trist att jag inte bokar in något annat då, men energinivån brukar vara runt nollan efter ett helgpass där. Så det blir en jobbhelg helt enkelt.
 
Måste bara visa vad jag såg på Maxi igår. Älskar affärer som har lite annorlunda choklad! Deras lösgodishylla var säkert 20 meter!! Har kommit på att jag nästan bara äter choklad i papper. Som mini-snickers, geisha, twix osv. Och sportlunch då såklart :)))
 
Ha en fin start på veckan älsklingar ★ 
 


Ewe    •     •   http://ewees.blogg.se

Åhh älskar Nutella i småpack! Kan inte ha en burk hemma för då tar hela slut på några dagar haha.

Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Fin vecka du kommer ha :-) Skönt med bestämda tider o dagar att jobba på tycker jag. Då kan man planera in annat lättare. Jag ÄLSKAR choklad med papper på, känns så lyxigt haha! Dessutom inga snorungar som varit där och tafsat på chokladen innan, fritt från bakterier ;-)


Kom ihåg mig?