FEBRUARI ÄR HÄR! MEN HUR VAR MITT JANUARI?

Hallå raringar!
Har aldrig gjort de här månadsutvärderingarna men fick ett infall att se hur 2018 egentligen börjat. Hittade denna lista hos gulligsen Celine och kör en nerkortad version här. 
 
Betyg på månaden? 3 av 5. Det som gör att siffran inte blir ännu lägre är att jag var så nystartspeppad första veckorna, men varvat med peppen har jag också haft riktigt trista dippar i mitt mående så aa, 3:a får det bli.
 
Månadens längtan? dagar utan någon form av nederbörd, stränder, min familj (vande mig att ha dem nära under resan), sportlunch!! 

Månadens uppfyllda mål:
jag skrev faktiskt mål för månaden i början, minns dem inte dock så tur (?) att jag har de nerskrivna här. Blev ändå lite lättad när jag läste för några av dem har jag klarat: träffat Elin, klippt mig (färgning kvar så halvt check), ordnat firman och halvt check på att ta ikapp social tid. Hade kunnat vara mer fika!
 
Månadens citat: 
 
Månadens känsla: har pendlat mellan två extremer; livspeppen gånger tusen eller värre självtvivel än på länge.
 
Månadens inköp: min röda Guessväska!
 
Blev januari som du tänkt dig? Nä inte riktigt. Trodde det skulle vara mer plågsamt vädermässigt (thank Lord för inte alltför många minusgrader). Trodde också jag skulle jobba betydligt mer och att jag skulle hinna styra upp livet mer under månaden så det inte var lika rörigt som sista månaderna på 2018. Tar med mig de förhoppningarna till februari istället :) 
 
 
Månadens favorithändelse? Började ju året i Miami så resan får lätt bli bästa händelsen. 
 
 
Månadens bästa beslut? PRIVAT!
 
Månadens aj? Kan egentligen inte klaga på såå mycket krämpor, men hade väldigt ont i ryggen en vecka ungefär efter mitt fall i trappan, hehe.
 
Vad ser du fram emot i februari? Alla hjärtans dag! Nä, skoja. Jag ser fram emot att få ordning på jobbfronten (fan vad trötta ni är på den meningen från mig), att det blir ljusare och ljusare, massa mysiga fikor och förhoppningsvis mer kompishäng överlag!
 
 
Favoritserie denna månad? Bordertown!! Tips tips ni måste se!
 
Favoritbok denna månad? Favorit? Som att man skulle läsa såå många att man kan välja, hah. Jag har läst 10 sidor till i denna så får säga den.
  
Månadens låt? Blank space med Taylor Swift. Love her <3
 
Månadens projekt? Att starta upp den där enskilda firman. Och undersökningar och läkarbesök kring benskörheten då. Vilken jävla grej att skriva som 28 år va. 
 
Favoritkläder denna månad? Den här tröjan! Åh så mysig!
 
Månadens upptäckt? Att det är så skönt att gå på löpbandet istället för utomhus denna årstid! Börjat titta på Wahlgrens Värld medan jag går och tiden bara swishar förbi, såå underhållande! 
 
Vad har gjort dig glad den här månaden? Har ändå blivit glad för ganska mycket! Som att jobbet med Ida är så kul, när jag fick börja en vecka med utefrulle, att mina blodprover är helt flawless (förutom ett värde hehe), mina vänner är så fina och att mina favoritkakor var på 70% i flera veckor på min ICA. 
 
Nu säger vi hejdå till januari och tar oss an en månad till närmare våren! Wii!


Sofie    •     •   http://www.sofiesdrommar.blogg.se

Älskar citatet. Ha en underbar fredag!

Anonym    •     •  

Ja vad jobbar du med egentligen?
Hur får du in pengar?

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Såå nyfiken på din firma!! 😃
Här har du en till med benskörhet så du är inte ensam. Kör på broddar ute jag 😉 Så sexigt 😂 Vilken är din favoritkaka? Ballerina? Kram

Svar: hahah broddar? Ida, sluuuta! haha. Nä men jag borde fan det, halkar hela tiden! Åh men hur ska man välja? Skulle säga balle ja, eller digestive (helst med choklad). Och brago faktiskt! OCH!! Oreos ;)
Isa Bylund

Johanna Utterberg    •     •   http://johannautterberg.se

Spännande med din firma, vad ska du göra för något?!! :D sv: Jag ska försöka få ihop ett inlägg med svar på din fråga så fort jag kan :) Kram<3

Svar: Jag ska också skriva ett inlägg om firman tänkte jag, haha! Vi får svara på varandras frågor så helt enkelt! SÅ tacksam om du orkar/hinner med det :) Kram!
Isa Bylund

Åsa Berger    •     •   http://www.runfatchickrun.blogg.se

Toppen med boktips!!!! <3


Kom ihåg mig?