MIN SENASTE MYSTRÖJA + VÅRPLAGG JAG VILL HA.. NU!!

- innehåller adlinks -
 
Ni har sett skymtar av den i bloggen tidigare, men vill ge den lite mer uppmärksamhet. Även om mysiga koftor är majoriteten av allt i min garderob så kunde jag inte låta bli den här när vi var inne på Forever21. Gillar att det ändå är någon liten detalj som *lyfter den* från bara en vanlig grå kofta. No offence till grå koftor tho.
 
Men hörrni, är det bara jag som börjar bli sugen på vårkläder redan nu?! Finns så mycket fint i härliga färger och mönster i butiker, jag vill alltid ha randigt och blommigt till våren. Tröttnar aldrig tydligen, men däremot tröttnar jag snabbt på mina kläder så förra årets vårgarderob känns trist nu, haha. Jag är verkligen ett offer för konsumtionssamhället heh. Här är några av mina wanties just nu:
 
HÄR (priset♥) // HÄR (färgen♥) // HÄR
 
HÄR (Ni måste kolla på den i bilderna i länken, kär!!) // HÄR (hej min dröm-vårjacka) // HÄR
 
Sen är jag också vääääldigt frestad att klicka hem de här (klick)  eller de här  (klick) men har lärt mig genom åren att jag absolut inte kan köpa byxor online. Har för komplicerad kroppsform, haha.
 
Vad säger ni: är ni också shoppingsugna? Någon med modekoll som kanske vill berätta om vårens must-have? :)


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Älskar din tröja :-) Jag längtar efter att kunna ha massa vårkläder i FÄRGER!! Gör mig glad :-) Ska fan bara ha massa färggranna kläder i vår :-) Ett mål! Kram

Svar: JA! Du kan ha som sommarlöfte att inget svart får sitta på din kropp ;)
Isa Bylund

Isabelle    •     •   http://isabelleburlin.blogg.se

FINASTE DU! Saknar dig <3

Svar: SAKNAR DIG MED!! Ses snart snälla? <3
Isa Bylund

Ronette    •     •   http://thispastweek.blogg.se

Så härligt med massa färg! Det är både pasteller och starkare färger som är "heta" i vår :)) Mycket rosa, lila och gult. Så skulle säga att du är på helt rätt spår ;) Gärna att man matchar en stark färg med en annan också. Typ rött med rosa.

Svar: Åh älskar de matchningar som anses "helt fel". Typ rosa och rött som du nämner. Eller kanske grönt och blått. Ska vara en riktig färgklick i vår :)))
Isa Bylund


Kom ihåg mig?