MIN VECKA 7!

Godmorgon hjärtan!
Hoppas er helg är bra! Ni vet redan att jag har en mental återhämtningshelg vilket är så skönt! Jag ska snart åka till Ida en sväng för att prata om lite idéer vi har, så peppigt! Nu ska jag ge er en veckosammanfattning innan jag fortsätter med min söndag. Vad har jag gjort/tänkt under vecka 7?
 
➵ Jag har varit på kompisdejt med Emilia. Det var faktiskt jag som skrev till henne och frågade om vi skulle ses efter att ha läst hennes blogg och blivit så peppad och imponerad av hennes driv och positivitet. Härlig tjej som jag hoppas få hänga mer med.
 
➵ Varför är jag den enda som INTE älskar serien Mindhunters? Jag borde verkligen gilla den eftersom den handlar om allt jag fascineras av, men nää.. det är något som inte går hem.
 
➵ Jag har klagat på ett bakverk. Tycker det är så jobbigt att gå och säga till, känner mig alltid som en gnällig och snål tant. Men den här brownien var stenhård så det gick verkligen inte ens att skära i den. Dessutom hade den tappat sina smarties (godaste hehe). Fick en ny och den var som alltid dödens god. Jag måste få receptet på dem, fattar inte hur något kan vara så gott. 
 
➵ Jag har varit på cellprov! Så skönt att ha det gjort, nu ska jag bara våndas i 5-6 v tills jag får svaret. Huh, nervositeten innan man sliter upp sådana där viktiga brev..
 
➵ Jag har börjat på nya jobbet. Här:
 
➵ Jag har insett att jag blivit en ful-snytare!! Ni vet när man fräser sådär riktigt högt, även på offentliga platser. Minns i högstadiet när någon i klassen snöt sig extremt odisktret under ett prov när det var knäpptyst. Då skämdes man över hen. Trodde aldrig jag skulle bli den personen.
 
➵ Fick denna hemskickad som smakprov för ett tag sedan och provade den i torsdags. Hahah fy fan vilken märklig grej. Inte smaken (eller jo, den var också speciell. Äckelgod) men mer konsistensen och att gå runt på Östermalm och suga i mig nån puré liksom. 
 
➵ Jag håller på att tappa förståndet över min irritation just nu. Jag vet inte vad det är med mig men jag blir SÅ irriterad på vissa personer att jag nästan ser svart för jag blir så fkn frustrerad. Sedan går det över på några sekunder. Denna vecka har det framförallt varit:
1. Personer som stirrar. Jävlar ni vilken mördarblick jag ger tillbaka. Brukar också lyfta armarna sådär "vad vill du?" som en arg gängmedlem typ.
2. Personer som sätter sig nära mig fast det finns hur mycket plats som helst. Tänk ett café med 10 lediga bord i rad och självklart ska den personen sätta sig vid bordet precis bredvid mig. Gimme som privacy pleaaase.
 
Får lite ökad puls bara av att tänka på det, haha. Därför slutar jag med det :) Hoppas ni kan njuta av den här söndagen utan krav och press. PUSS!


Ida    •     •   http://https://nouw.com/happinessbyida

Wow, det låter ju som en fantastisk vecka! Kul med nytt jobb, kram! :)

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Vad ska du arbeta med/som på welloteket? De där brownisarna är såå goda!! Love them 😃 Asså jag hatar när folk sätter sig för nära både på café och restaurang och när man åker kollektivt! Finns det gott om plats så why?


Kom ihåg mig?