NÅGRA PUNKTER FRÅN MIN VECKA!

Hejhejhej!
Vilken riktig vinterdag det är!  Svinkallt men det är förlåtet när det är detta ljus. Perfekt selfieljus vid mitt fönster ;) Jag är så stressad inombords idag över att mitt ben knappt blir bättre och jag MÅSTE jobba imorgon. Men det tjänar ju inget till att gå runt och oroa mig för det, ska istället ta mig till stan för att träffa en vän. Det är förövrigt inte en muskel i min kropp som inte har träningsvärk idag, haha. Kommer bli såå vältränad av dessa kryckor!
 
Veckans söndagsinlägg kommer inte bli roligare än att ni får ta del av några saker jag tänkt på/sett/lärt mig i veckan, enjoy!
 
 
⇢ Jag såg på Friskis att de varje lördag har marathonspinning vilket är ett pass på 4 timmar. Bland det sjukaste jag hört, kan knappt tänka mig något värre i träningsform haha. Spinning är verkligen trååååkigt. Vem går på ett sånt pass? Är det ens lagligt? Känns som en fara mot ens hälsa, typ påfrestningen på hjärtat.
 
Min senaste spinningupplevelse
 
⇢ Jag är så brutalt sugen på pannkakor. Hemmagjorda så de är lite tunnare och kletigare är de man köper. Visst är tunna pannkisar med lite brända kanter godast?
 
⇢ När jag var hos läkaren lärde han mig två saker; dels att det inte heter hypnokondriker utan hypokondriker. Varför har ni inte sagt något? Har sagt fel alla år och jag använder ju det ordet väldigt ofta, haha! Han berättade också att jag är "lätt kobent". Hahaha. Kan inte sluta fnissa över det faktumet. Kobent? Ser typ en nyfödd kalv framför mig som vinglar runt. Varför har ingen sagt det heller tidigare?
 
Mu!
 
⇢ Jag måste börja behandla min kropp bättre. Den säger ju ifrån hela jävla tiden med ont någonstans. Varje gång det blir bättre så förtränger jag hur plågsamt det var de där jobbiga dagarna så skjuter jag på problemet att förändra något. Men denna gång kommer jag fan inte glömma i första taget. Ska göra upp en plan.
 
⇢ Jag har drömt mig bort mycket de senaste dagarna! Älskar härliga inlägg som en verklighetsflykt när jag mår dåligt, denna vecka har det varit tema resor som fångat mig mest. Vill ni också få en himla reselust så kan jag tipsa om det här, det här och det här inlägget. Paradise!
 
 
⇢ Ledsen för fett tråkiga inlägg det senaste, har samlat massa inspiration och blogglust iallafall så hoppas kunna leverera mer härliga inlägg i veckan. Det ska hända lite förändringar med bloggen också. Så kul!
 
Kod för att importera min blogg till Nouw: 7775152031


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Be inte om ursäkt för dina inlägg Isa. Du skriver om vad DU vill. Du behöver inte skriva peppande inlägg jämt <3 Du är bra ändå.
Haha, vad fick du hypnokondriker ifrån? Kobent är du verkligen inte haha, inte på de bilder jag sett iaf.
Ta hand om din kropp. Du har bara en som du ska leva med hela livet. Stor kram

Svar: Tack fina du! Både för bekräftelse att jag inte är kobent men också för att jag inte måste leverera så ;) Kram <3
Isa Bylund

Linnéa    •     •   http://linnearu.se/

jag har då inte sett att du ser kobent ut på någon av dina bilder... ;)

Svar: haha så skönt att höra <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?