NÅGRA SAKER JAG GJORDE I HELGEN!

... såg ut som ovan.
 
... shoppade kläder för någon annans pengar. Sånt win; jag får tillfredsställelsen att handla men slipper göra av med pengar. 
 
... Träffade två vänner från gymnasietiden för en fika. En av dem bor i Göteborg så det är alltid lika fint när vi väl kan ses!
 
... njöt av mitt snoozade. När jag var yngre studsade jag alltid upp på första tonen av alarmsignalen. Nu har jag minst 6 st snoozar innan jag går upp. Så himlaaa skön grej. Snooze är så konstigt ord också om man läser det många gånger i rad.
  
... Tänkt för jag-vet-inte-vilken-gång i ordningen att jag SKA bli en sån person som köper hem en helgbukett varje vecka.
... blivit helt lyrisk över att det är ett ICA Maxi här i närheten. Och ännu mer lyrisk när jag kom dit. Varför har ingen sagt till mig att Maxi är paradiset?
 
... haft svinont i ljumsken. Sträckte typ min vagina när jag var hos gynekologen?! Haha sjukt osmidig person. Det har faktiskt gjort jätteont att gå.
 
... varit på en lägenhetsvisning. Herregud hörrni så fin den var. Den var ljus! Fräsch! Hade kök! Och balle! Och tvättmaskin! 
 
Vad gjorde ni i helgen? :)
 


Ellen Gräntz    •     •   http://ellengrantz.blogg.se/

Så trevligt inlägg att läsa. Den där helgbuketten alltså, den förföljer mig haha... När jag har heltidsjobb ska den bli verklighet, tänker jag?
Några saker jag gjorde i helgen: Såg Mello hos en vän, åt godis innan gymmet och hade energi på löpbandet som aldrig förr, söndagspluggade till ett seminarium i juridik med några kursare.

Svar: haha en dag ska vi vara bukett-människor! #lifegoal
Isa Bylund

Mathilda    •     •   http://mathilba.se

Så härlig helg!

Beatrice    •     •   http://beahallberg.se

Låter som en superhelg! Fint att träffa klasskompisar igen, det är alltid så värdefullt.
Själv fick jag otippat mycket gjort i helgen; både resa hem till lilla Falkenberg, födelsedagsmiddag, Mello, spelat sällskapsspel, hunnit med en tur till Gekås, en promenad i skogen och en fika hos svärföräldrarna, innan vi åkte tillbaka hem igen!

Svar: Men oj! Snacka om fin helg det låter som :) Det samlade nog bra och härlig energi kan jag tro :)
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Åh ska du flytta? 😃

Svar: Vill! Men det är ju räääätt pricy så kollar väl inte jätteseriöst just nu :)
Isa Bylund

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Wow 1) shoppa för andras pengar?! dröm!!!
Wow 2) ska du köpa lägga?! Jag och grabben kollade hemnet i veckan för att jämföra med den irländska varianten, och svenska hus/lyor är sååååå mycket snyggare. Här på Irland lägger de typ upp mobilbilder på skitiga rum och folk köper dem ändå. Sjukt!!

Svar: I wish alltså! Kan inte bo kvar i min lilla knarkarkvart länge till så måste börja hålla ögonen öppna. Dock är ju priserna helt orimliga men kan gå på lite visningar och drömma tänker jag! Låter som Dublin har rätt chill syn på det där med bostadsmarknad, rätt skönt ändå kanske? Blir så jävla seriöst här med dessa summor!
Isa Bylund

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Guuu vilken underbar helg det låter som!! Kanske inte det med ljumsken, samtidigt ledde det till att mitt huvud levererade frasen pulled pussy haha! - kan dock inte bestämma mig om det är roligt eller bara sjukt äckligt, haha! Kram sötaste <33

Svar: haha men fyyyy, känner att det inte är någon trevlig grej ;) Hoppas din onsdag varit/är fin <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?