PLEASE LET THIS WEEK BE A GOOD ONE!

Godmorgon måndag!
Har suttit här och stirrat på skärmen länge nu för jag hade bestämt att INTE skriva något om att jag mår dåligt eller har ont i benet. Men så inser jag att jag fan inte har något annat att säga! haha. 
Nä, men kan säga att jag hoppas denna vecka blir härlig, att jag blir mirakelbra och att jag kan jobba resten av veckan. Idag var jag tvungen att ställa in nämligen. 
 
hej *vink vink*
 
Såg att det ska bli riktigt kallt i vecka, men jag fasar inte så mycket ändå. Har typ lärt mig hantera kyla? Kanske ser ljuset i tunneln mot våren nu när det snart är mars och därför står ut? Hmm.. mycket märkligt men jag tackar för det.
 
Vi skippar veckans planer denna vecka eftersom de är så osäkra, istället kan jag ge er tre tips:
 
1. De har börjat sälja chokladägg i folie!! Fick ett glädjeskutt när jag såg dem på ICA. Bäst är de från Lindt såklart (hint om någon vill ge mig en present) men det här är ju också ren njutning mina vänner.
2. I eftermiddag kommer ett inlägg här om mina bästa må-bra-tips! De vill ni väl läsa? Ja, glöm inte kika in här sen då!
 
3. Låter som ett konstigt tips men stäng av elementen på kvällen. Det är få saker som är så jävla underbart som att ligga under ett varmt täcke när det är kyligt i rummet. Speciellt om man går upp på toa och sen kryper ner igen. Jag har 15,5 grader nattetid! 
 
tänk att krypa ner där va!
Ha en underbar start på veckan, glöm inte bort att ni har lika stor rätt som alla andra att existera i ett rum och dela era åsikter. De är lika mycket "rätt" som andras. Låt inte andra köra över er för om man tillåter det sänker man sin eget självkänsla ÄNNU mer och det blir ÄNNU mer att jobba med för att stärka den. Och det vet vi alla att man måste för att ha ett härligt liv. Puss!


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

stänga va elementet under natten?! då vaknar jag upp till arktisk kyla i rummet.... å andra sidan kanske man vaknar lite fortare då ;) hehe

Svar: haha vi har nog bättre isolering än i Dublin ;) Men testa! Det kan man alltid göra en gång :))
Isa Bylund

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Alltså praise the lord för dina sista ord! Dom tänker jag ta med mig som veckans motto!! Ha en grym vecka nu bästaste <333

Svar: DU MED finis <3
Isa Bylund

Anonym    •     •  

Faktum är att en sover bättre om en har svalt i rummet :-) Fast det gäller att ha ett varmt täcke för att klara av den svala temperaturen :-)

Svar: det har jag! Täcke + filt. helt lagom :)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?