WEDNESDAY 12:46

 
Hej raringar!
Pausar lite i jobbet med en PepsiMax (första för veckan, riktigt stolt) och den dagliga blogg-rundan. Kan inte ni berätta vilka era favvo-bloggar är? Jag har så många men det är vissa som alltid ger mig sån jäkla inspiration och en slags motivation att *kämpa* för mina drömmar. Älskar den känslan, en bloggstund kan vända hela mitt humör OM jag har en bra dag. Har jag en mindre bra dag är sociala medier typ min största källa till självhat, haha.
 
Det ska bli väldigt skönt att prata med psykologen senare idag. Denna vecka är hemsk rent oro-/ångestmässigt av privata anledningar. Det är saker som gör att jag går runt med en klump i magen men tvingar mig att stänga av tankarna kring för annars kan jag inte hantera dagen. Jag vet att denna sak är en stor orsak till att jag fått alla mina psykiska problem men jag har lärt mig att INTE låta min oro trigga mig att ta till lugnande (läs:osunda) beteenden. Det är väl en fördel med år av terapi + åldrande, att man börjar lära sig sina fällor.
 
Vad djupt det blev, men jag ville skriva om det ändå.. Något roligare då! Jag har börjat kolla på Ex on the beach! Haha alltså vad är det för SJUKT program? Sexismen hoppade tillbaka till tidigt 90-tal. Och vad har de för ordförråd?! Missbruk av orden fett, omg, asså, fucking, liksom. JA jag är gammal men vad fan. Fast trots allt mitt klagande nu så kan jag inte sluta titta, haha. SÅ fascinerande.
 
Blandat inlägg det här blev nu men det är sånt här jag tänker på just nu :) Ha en fortsatt superfin dag finisar!


Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

Kan du inte dela med dig av dina absolut favoritbloggar som du läser varje dag!! :D

Svar: JOOOO! Gjorde det för inte så längesen men kan köra igen kanske :) Byter rätt ofta, haha!
Isa Bylund

Ebba    •     •   http://ebbagranholmstrom.blogg.se

Jag älskar fotobloggar! Så många härliga färger, sådan underbar variation och ofta många tips på olika uppiggande instagrammare :) Stort tips!

Svar: Såg nu att det står "Gillar kaffe..." i din beskrivning och här går jag och ratar på koffein i mitt inlägg haha! Nej skämt åsido. I svaret så skrev jag att jag fokuserade på typ Nocco etc. och det tänkte ju jag i huvudet när jag skrev men skrev inte ner det i inlägget haha ;)

Svar: Jaa de är magiska! Men jag vill nog ha mer text och vardagsinlägg så fotobloggar är nog inte det bästa för mig! Men din har en bra blandning tycker jag, både snygga bilder OCH text. Trots att den säger att du ratar koffein ;) Nä skoja, måste totalt undvika energidryck för blir såå skakig. Kaffe är jag härdad mot dock, haha! Kram
Isa Bylund


Kom ihåg mig?