- CREATE YOUR OWN SUNSHINE TODAY -

 
Hej hallå!
Klart man vaknar som en solstråle när det är måndagsmorgon! Har ni inte gjort det så försök ta till er av rubriken och hitta något idag som gör dig glad och peppad. Ska dela med mig av veckans planer men först tre tankar som dök upp i helgen:
 
1. Hur gör man för att ta en snygg selfie i spegeln? På riktigt, går inte. Ser så många som tar en snabb bild i provrum i butiker eller på gymmet. Jag ser helt skev ut varje gång.
 
2. Svenskar är heeelt galna gällande semlor. Insåg det sist jag jobbade på Gateau men också igår när jag var på ICA. Folk blir på riktigt arga och en väldigt otrevlig stämning uppstår när de är slut. Som att det är en skyldighet för alla affärer att ha semlor hela januari och februari, haha.
 
3. Visst är det helt underbart att Messenger tagit bort funktionen som gör att man kan se om någon öppnat meddelandet? Dels om man själv öppnar med inte hinner/orkar svara (slipper dåligt samvete) men också om någon annan öppnar men inte svarar (kan intala sig själv att personen faktiskt inte sett). 
 
Kan ni bara stanna upp en sekund i scrollandet och se vilken underbar chokladsmak jag har!! 
 
Nu ska vi kika på veckans planer!
 
MÅNDAG: ska iväg till blogg-kontoret för ett snabbt möte och jobba därifrån. 
TISDAG: imorgon ska jag hem till Ida för att jobba och även hjälpa henne organisera där hemma. Kan bli kul, vet aldrig vad som händer de dagarna.
ONSDAG: här tänkte jag vara duktig och gå till bibblan för förmiddagsjobb, sedan träffa en vän. Yoga på kvällen om det finns lediga platser.
TORSDAG: Psyksamtal. Eventuellt träffa en annan vän för fika.
FREDAG: Jobb! Ska dema Gateau-produkter i butik. Så kul! Kom och provsmaka!
 
Helgen tar vi längre fram, okej? Ha nu en helt fantastisk måndag! 


Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.blogg.se/

jag vaknade pigg och glad och peppad jag med, men din rubrik hjälpte extra mycket<3

Svar: Wohooo! Så bra! Nu ser vi till att det här blir en grym vecka :D
Isa Bylund

Linda G    •     •  

Så mycket god choklad, den skålen skulle kunna stå hemma hos mig också. Jag ser fram emot obeskrivligt mycket godis & snacks framför Mello-premiären på lördag. Happy monday!

Svar: Hurra!! Då har du verkligen en morot för veckan :) ÄNNU bättre om du känner dig nöjd och glad för veckan på lördag!
Isa Bylund

Linnéa    •     •   http://linnearu.se/

låter som du har en bra vecka framför dig fina du :)

Svar: jaa hoppas din blir superfin också <3
Isa Bylund

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

Åh har messenger tagit bort den funktionen!? Hahah det var på tiden ;)
(och din godissmak är 5/5, precis vad jag skulle ha valt)

Emelie    •     •   http://juniflickan.se

Haha men Isa messenger har inte alls tagit bort den funktionen ;) Och angående semlor, alltså håller med! På mitt jobb kommer vi dessutom sälja dem t.om slutet av mars :O
Puss

Svar: För mig har den det?! :O Men jag fortsätter gärna leva i tron att det är så, haha. Alltså, semlor är tydligen väldigt känsligt ämne för svenskar...
Isa Bylund


Kom ihåg mig?