ANDRA MÄNNISKORS (MÄRKLIGA?) BETEENDEN!

Eftersom jag bor själv och är en människa med ganska stort behov av egentid så är jag inte van att umgås 24/7 med andra personer, även om det är familj. Jag blir trött. Men av att bo ihop med andra märker jag också mänskliga beteenden som fascinerar mig lite. Ni ska få hjälpa mig att avgöra om jag eller andra är knäppa!
 
 
- Det finns personer som står still vid handfatet när de borstar tänderna. What? Det gör man inte. Det är som att sitta på en stol och bara kolla ut i luften när man pratar i telefonen hemma. Vem gör det? När man borstar tänderna bäddar man sängen, ställer undan kaffekoppen, lägger datorn i väskan, torkar diskbänken, lägger fram kläder eller vad som helst förutom att stå och kolla sig själv i badrumsspegeln. 
 
- Har nämnt det här förut med personer som äter glass, utomhus, när det är kallare än 20 grader. Såg en tjej som åt Twister (isglass) när hon stod och väntade på bussen när det var runt 5 grader. Fick ont av att se det.
  
 
- Vet inte om det här är ett svennigt fenomen men när man ska gå på flyget står folk i kö vid gaten typ 20 min innan de ens börjar släppa på. Fattar om man är där för att ha koll men att stå i kö på ett långt led. Chilla lite, alla kommer få åka med och alla har sin bestämda plats.
 
Såhär:
 
- Vissa männsikor tycker det är äckligt att dela handduk. Fattar inte grejen. Hände mer än en gång under åren jag simmade att jag tog någon främlings handduk i omklädningsrummet om jag glömt min egen.. Nu är jag i och för sig extremt icke-bacillrädd men ändå.  
 
- Somliga (läs: min mamma) har vaniljrån som favoritsnacks. Ni vet de där platta "våfflorna" med lite lite vaniljklet mellan som man alltid fick till glass som liten. Så tråkiga. Ännu ett tecken på att jag kanske är adopterad ändå.. (<--- det var ett skämt)
 
Det här däremot är klart godkänt att ha som favorit!
 
Ok, nu kom jag inte på mer så kanske är jag inte så olik andra människor ändå ;) Någon som vill tillägga någon punkt?


Ajli Müller    •     •   http://ajlimuller.blogg.se/

Jag står still och borstar tänderna hehe..! Men städar när jag pratar i telefonen i alla fall! ^^


Svar: alltid något, haha ;)
Isa Bylund

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

HAHA, håller med dig gällande flygresebeteendet, dock är det inte bara svenskar som gör detta, även här gör dom det innan flygplanet ens är inom synhåll. Märkligt! Påtal om märkliga/jobbiga grejer på flygplatsen så finns det även folk som STÅR STILL på dom där rullbanden som ska göra så att en färdas framåt snabbare.... mycket irriterande för en stressad själ som mig.

Svar: MEN ALLTSÅ JA!! Hur kunde jag glömma!? De där rullbanden existerar även här i Sthlm och även här står folk. I bredd dessutom så man måste tränga sig förbi :))) Brukar alltid ge en lite menande extra knuff på dem då. *skön person*
Isa Bylund

Ronette    •     •   http://thispastweek.blogg.se

Alltså ja! Det där är ju ett av många märkliga beteenden på flygplatser.
Haha, jag brukar sitta när jag borstar tänderna :)) Kan ej med att springa runt och göra saker samtidigt, det kan ju komma tandkräm på allt möjligt då? Tillhör även de som äter glass året runt :))) Inte för att det sker jätteofta. Men skulle ej banga.

Svar: hahah duuuu.. om det inte vore för du verkar så gullig så hade vi aldrig kunnat prata med varann, haha. Din godissmak, att du SITTER och borstar tänderna och det där med glass... huh vem är du
Isa Bylund


Kom ihåg mig?