EN AV DE FINASTE DELARNA AV KARLSTAD!

- inlägget är ett samarbete med Swecamp -
 
Är det inte rätt random att jag fick en förfrågan om samarbete som rör Karlstad utan att personen i fråga visste att jag är därifrån?! Eftersom jag bott där i 19 år så kan jag varje vrå av staden och kommer gärna med tips på platser där ni inte bör missa!
 
Här kommer därför ett som ni får spara till sommaren! Det rör camping i Karlstad. Är själv ingen camping- eller friluftsliv människa as you might know, men det här är faktiskt en väldigt schysst och fräsch plats. Nämligen Bomstadbaden precis vid Vänern. 
 
Det här hittade jag på hemsidan, ni ser ju att det är en camping av det *lyxigare* slaget. Kanske eventuellt att jag kunnat spendera en natt där. De har frukostservering! Och café! Och WiFi! Ja fan, jag skulle klara det!
 
Vad är det här för plats då? Jo, det är Karlstads bästa strand! Så nära man kommer en grekisk ö det bara går i Värmland ;)
Brukar alltid tipsa om det när någon frågar vad man kan göra i Karlstad på sommaren. Stranden ligger alltså precis vid campingen så de sitter ihop. Det är en fräsch strand med väldigt vit sand, inte massa otäcka saker i vattnet (tror det kallas alger) och sjuuuukt långgrunt.
 
Haha, perfekt för barnfamiljer men när man själv var yngre kändes det som man gick över halva vänern innan man kunde doppa sig. Inte lämpligt för ett snabbdopp med andra ord men en såå bra strandområde för en dagsutflykt.
 
Hela denna historia om Bomsta var inte alls nödvändigt för samarbetet men märkte att jag gick igång, är så jävla nostalgisk av mig som ni vet. Det verkar som området vuxit en del, mycket av det i rutan där ovan hade jag ingen aning om. Men det jag minns är stranden, minigolf och en gullig kiosk där det alltid var kö och de hade svingod glass. Det relevanta med andra ord :) Blev fan pepp att åka dit i sommar nu! Hänger ni med? Har jag någon läsare i Karlstad förresten? SNÄLLA KOMMENTERA DÅ!!
 
Från sist jag var där.. Nä skoja. Men nästan lika härligt.
 
 Kom ihåg mig?