EN ONSDAG MED CAFÉJOBB OCH EN NÖJD KÄNSLA

 
 
Hej och glad onsdag!
Nu har jag kommit hem från en förmiddag på Gateau vilket blev en bra kickstart på dagen, kommer upp i tid minst sagt :)
Jag sa att jag skulle ha en effektiv tisdag igår - I fkn had alltså! Sitter fortfarande och är lite nöjd över mina bedrifter, haha. 
Belönade mig med att sätta mig på café, blogga, skriva, jobba (lite), läsa bloggar (mycket). Björn Gustavsson satt några bord bort, han är väl allt bra gölli? Blev lite fnissig. Gick förbi 3 ggr, fick inte en enda blick. Besvikelsen.
 
Jaja, vem behöver uppmärksamhet från män va? Även om jag bockade av mycket från to-do-listan igår så kan jag inte leva på det hela veckan. Efter det här inlägget ska jag ta tag i lite datajobb för dagen också. Är sugen att träffa någon senare idag lite *spontant* sådär men får se hur det blir. Är också sugen att ändra min bloggdesign. Har liksom en supersomrig bild som profilbilden till höger plus att det inte går att söka på saker i bloggen.
Hmm, vill att den ska vara någorlunda clean och snygg men det är fan omöjligt att få till själv. Borde man köpa en design kanske? Vill så gärna blogga från egen sida (inte någon portal alltså) men då måste man ju verkligen vara teknisk av sig..
 
Får tänka på det sen för nu är det kaffe + artikelskrivande. PUSS!
 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

haha björn gustafsson, honom hade man ju en crush på i högstadiet :))) var han snygg IRL?

åh, skulle också vilja ha en "egen" hemsida, men man är ju så van vid blogg.se nu. men vore gött om man var duktigare på webbdesign, helt klart!

Svar: I högstadiet? Tala för dig själv, min tog aldrig slut heh. Han såg mindre söt ut och mer snygg nu, rimligt ändå när man blir äldre. Vi får anlita någon som bygger vår hemsida tycker jag! Känner inte du nån??
Isa Bylund

Ebba    •     •   http://www.nouw.com/ebbalowenberg

Förstår dig!! Man vill ju ha en liten egen design!!

Julia    •     •   http://nouw.com/juliafalten

Åh vad fin du är!!

Svar: men puss finis!
Isa Bylund

Ronette    •     •   http://thispastweek.blogg.se

Ibland önskar en ju att man bara kunde flytta runt på objekten på sin webbsida med muspekaren istället för att behöva koda med en massa konstiga siffror och grejer ju. Min design är väl kanske inte den mest originella heller, men har i alla fall trixat runt lite. De nätta kunskaperna kan en ju tacka lunarstorm för haha. Trots att jag läst en kurs i webdesign, är det alla de klassiska lunar-koderna som fortfarande sitter i bakhuvudet.

Svar: haha åh lunar <3 Det var lycka när man suttit och trixat med sin "press" för att få den sådär cool med små finesser man sett hos andra! Min stora lärdom därifrån var att betyder fetstilt, haha
Isa Bylund


Kom ihåg mig?