ETT FOTO OM DAGEN VECKA 4!

Heeej mina raringar!
Det här veckan kör vi sammanfattning i form av "ett foto om dagen" igen tycker jag. 
 
Måndag:
Bästa dagen, helt klart! Började med utefrukost, åkte hem till Ida för ett aspeppigt möte. Satte mig sedan på ett café och jobbade. Tror jag var rätt effektiv med?! Nöjd på kvällen.
Tisdag:
Jag minns verkligen inte vad jag gjorde i tisdags, så oroväckande! Eller jo, en sak minns jag och det var att jag köpte sulor hos en fotspecialist. Vilket spännande uppdrag! Tog tyvärr ingen bild på dem så jag slänger in en annan bild från veckan. Jag blev så fnissig av de här muggarna. "No probllama"
Onsdag:
Slasket denna dag alltså! Gjorde det genomtänkta valet att ha sneakers :))) Mitt bästa tips denna årstid är extra strumpor i väskan. Fikade med Isabelle och sen hade jag en fett tråkig eftermiddag, haha.
 
Veckans enda selfie! Det är förövrigt inte påsar under ögat utan osmickrande ljus bara. Tror/hoppas jag heh.
Torsdag:
Jobbade hemifrån på förmiddagen, fick en hel del gjort. Var hos psykologen och grät som alltid. Fattar inte varför jag alltid ska böla med honom när jag aldrig gör det när jag pratar med någon kompis om samma saker? Såg denna bok i väntrummet, relaterar.
Fredag:
Vilken fredag jag fick! Hade lite dåligt samvete för att jag slackat rätt mycket med jobb på torsdagen så min förmiddag såg ut såhär: gymmet > hem och duscha > till bibblan för att jobba några timmar > handla > hem och äta > läkaren > jobba mer. Hittade även dessa nedan på Coop och blev så glad, de är barnsligt goda och finns nästan ingenstans. Tog massa fler bilder på fredagen men denna var ju helt klart mest relevant.
Lördag:
Blev visst en dag på stan igår! Fikade med Sandra och strosade runt lite i butiker. Vi satt ett tag också och hjälpte varann med hur man skriver schyssta CV:n och personliga brev, jag måste avancera mina lite eftersom jag just nu har typ samma som jag hade när jag var 20 och sökte jobb som frukostvärdinna. Dagen var väldigt fin men kombon HSP + löningslördag mitt i city + tankeverksamhet gjorde att jag slängde in handduken vid 21 och spenderade kvällen med choklad och Netflix.
 
Notera att jag åt gröt. Jag håller mitt sockerstopp-på-dagen-projekt även om jag nästan glömmer bort mig hela tiden och bara ska "provsmaka" eller ta "en liten chokladbit".
Söndag:
Har inte hunnit göra alltför mycket än men planerna är att möta upp en kär Uppsala-vän som är på besök! Vi ska most likely fika och sedan ska jag se till att få lite jobb gjort. Försöka planera kommande vecka, ladda batterierna osv osv. Det jag alltid gör på söndagar med andra ord, haha. Hur härligt var det inte med sol igår förresten? Det såg ut såhär när vi promenerade längst Strandvägen.
 
Hoppas er helg och vecka varit bra, ni är så fina som kikar in här. Kärlekspuss!
 
 
Kom ihåg mig?