ETT HEJ FRÅN MIAMI!

Hej mina älsklingar!
Här kommer en live-update! Satte mig precis på Starbucks (visst har de typ världens godaste kaffe?) för att jobba lite och kände att jag fick sån blogglust! Jag mår så bra just precis nu ska ni veta - att få ljus och värme har gjort underverk med mitt mående. Jag har shoppat massa fint, sover 3 timmar mer än vanligt varje natt, har inte fått alltför många psykbryt och kan njuta av dagarna. Ett litet moln på himlen dock, bokstavligt talat. Vädret suger!! Haha, vet att det är lite bortskämt att klaga på sånt när man är i Miami men det har varit 7 grader idag och regnat varje dag hittills förutom första dagen.
 
Wi-fi är lite svajigt så det tar evigheter att ladda upp bilder, men här är en från stranden.
 
Men då var det som sagt soligt så det är jag glad för! Vi gör egentligen inte supermycket på dagarna men de rullar ändå på snabbt. Jag brände mig dag 1. Jag badade i havet dag 2. Börjar de flesta dagarna med en morgonprommis vid stranden, sitter ute någon timme och läser, strosar sedan på shoppinggatan - ja ni hör ju, klassisk semester men med tjocka kläder och filt ute :)
I tisdags var vi i en enorm galleria, allt är big in America you know. Det var helt helt hysteriskt, gissar det var lika mycket folk därinne som i hela Karlstad. Men kul för jag hittade massa fint!
Ah, ser så mycket fram emot att få berätta allt, oavsett ni vill eller inte! Har tagit såå mycket bilder och fått så mycket tankar!
 
Haha ser så happy ut! Här var min promenad-look när jag och syrran skulle ut. *sportig*
 
Hur har ert år börjat förresten? Vi hade en fin och lugn nyår, såg fyrverkerierna från stranden vid 12-slaget och slocknade typ tre minuter senare, jetlagad. Men hörrni, jag är så galet taggad på detta år! Det är nästan så jag är ivrig att komma hem och bara köra igång med allt nu när jag samlat så mycket energi. Men nä, ska passa på att verkligen njuta av dagarna här, sol eller inte. Hoppas 2018 varit snällt mot er so far och att ni vill hänga med mig här i bloggis detta år med!
 
PUSS!
 


Ewe    •     •   http://ewees.blogg.se

Gud så härligt det ser ut, ta med lite sol hem tack ;)

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen    •     •   http://goforfit.se/

Men åh, gud vad härligt! (inte alls avis, nejnej, haha) och du är lika vacker som vanligt 😍 Njut lite åt mig också, okej?

Svar: Ska du säga då finis, alltid snyggast! Tack <3 och jaaa, det var så härligt. Men nu är jag tillbaka och det är faktiskt också härligt :)
Isa Bylund

Meg Kaup    •     •   http://megs.blogg.se/

Gud så härligt du har det, och vad semestersnygg du är!!! Skräll att Miami bara hade 7 grader när du skrev, är ju fanimig varmare här ;P hoppas du får finare väder snart och kan maxa din ledighet. KRAM <3

Angelica Wåhlin    •     •   http://angelicawahlin.se/

Älskar Starbucks dryck berry hibiskus (eller nåt sånt). Dricker ju inte kaffe ;)


Kom ihåg mig?