FRÅGOR FRÅN SISTA TIDEN!

HEJ!
En del frågor har trillat in igen - kul! Här kommer svar, följdfrågor eller nya frågor är välkomna :)
 
 
Hur tänker du när motivationen att bli frisk börjar vackla för allt är så jobbigt?? Känner så ofta för jag har så mycket ångest.
Personen syftar antagligen på att bli frisk från en ätstörning och då är mitt stora tips att tänka på är allt man vill göra med livet men inte kan just pga sjukdomen. Allt socialt man säger nej till av rädsla för oväntade matsituationer, alla resor man inte åker på för rutiner tvingas brytas, alla relationer man inte vårdar på det sättet man bör, upplevelser man går miste om för energin inte finns där att orka genomföra dem. Ja, ni har säkert era egna mål och drömmar som inte går att uppfylla när man är sjuk. Alla håller kanske inte med men jag tror verkligen INTE att någon med en (osunt) underviktig kropp och tvångsmässighet kan leva ett värdigt liv. Så, skriv en lista på det och ta fram när du tvekar om du ska våga göra den där *utmaningen*, ha en lista med motiverande texter att läsa. Och sen har jag alltid i smyg tävlat med andra som jag tex varit i behandling med och startade ungefär samtidigt att försöka bli friska, att se den personen "gå om" mig har varit en fucking morot! haha.
 
 
Vill du berätta mer om benskörheten? Kram
Såklart jag kan berätta mer om ni vill veta. Har dock inget mer att säga just nu, haha. Fick det bekräftat, har tagit blodprov och imorgon ska jag till läkaren och prata mer! Kan berätta då, är det något speciellt du/ni vill veta? :)
 
Vilken fin tröja! Vart är den ifrån?
Tack babe! Älskar min fikaqueen-tröja! Den är från Happitude och så galet skön. Ni kan själva välja färg på tråd och tröja och vad ni vill ha för text på. Vad hade ni valt på er? 
 
Hur går det med ditt fika förbud??
Jag har klarat det än så länge! Var såå sugen på en liten minibrownie igår när jag fikade med Isabelle men nä, nu ska jag ge det här en chans! För er som inte hängt med så har jag alltså sockerstopp (rent socker, inget extremt) på dagarna. Det här för att se om mitt humör är mindre svajigt av att blodsockret inte åker som en jojo. Märker dock ingen större skillnad så tror mitt svajiga humör beror på min hjärna snarare än mitt blodsocker, haha.
 
 
Om du bara fick fika en sak resten av livet, vad skulle du ta då?
Oh Lord vilken fråga.. Måste nog ändå svara kardemummabulle! Har hört ett rykte att Broms vid Karlaplan har helt ljuvliga! Vem följer med och provar? Nu har jag ställt följdfrågor tillbaka till er i nästan alla frågor haha, det är inte så frågestunder ska gå till va? haha.
 
 
 
 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Jag har oxå svajigt humör men det beror inte på sockret... Bara sån jag är liksom. Kram

Ronette    •     •   http://thispastweek.blogg.se

Oooh kardemummabullar<3

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

heja dig och sockerförbudet! har kört samma hela januari nu (inget raffinerat socker alltså) och jag mår prima :)))) lite jobbigt är det i början dock, men nu är det nästan en vana.

Svar: Såg något om det i din blogg.. tänkte inte så peppande tankar men fan, du motbevisar mig! Heja dig!! Märker du skillnad på riktigt eller är du mer psykiskt nöjd med dig själv? Ha bästa helgen nu fina du!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?