GARDEROBSRENSNING, NYA RUTINER OCH BAKLUST!

Heeej onsdag!

Jag hade en riktigt bra dag igår! Var hemma hos Ida, vi rensade i hennes garderob och det var så underbart! Det kan inte vara normalt att njuta så av att organisera och slänga saker som jag gör, haha. Jag fick med mig ett och annat plagg hem med, personalförmån ni vet :))  

 
Idag ska jag gå till bibblan här i Sickla och köra blogg-jobb någon timme. Jag måste styra upp det här med mina rutiner känner jag. Vissa områden är jag FÖR rutinmässig kring och andra områden saknar jag helt rutiner vilket gör att jag slösar så jävla mycket tid bara för jag är rörig.
Såå, framöver är planen att jag ska gå till bibblan när jag ska ha jobbtid och bestämma innan hur många timmar jag ska sitta och vilka uppgifter jag ska göra. Får se om detta blir en rutin eller "en veckas rutin" bara ;)
 
Måste bara säga en helt annan grej: jag har fått feeling att börja baka! Jag tror att jag innerst inne är en riktig bullmamma, jag borde ha det i blodet med tanke på att både mamma, farmor och mormor är/var riktiga *husmodrar*. Jag tror det vore bra terapi för mig också, som andra har gymmet typ ;) Har ni provat bullar med chokladbit i? Man gör som en klassisk kanelbulledeg men mindre kanel- och smörklet och istället pressar man i en ruta marabou eller kanske en geisha i mitten. Holy F vad gott det är när de är helt nygräddade. Ja, ni hör ju att det är en blivande bagare som talar..
 
 Hembakad kladdis! Kan dock inte ta åt mig äran för denna.. tyvärr.
 
Nej, nu ska jag starta igång denna (förhoppningsvis) effektiva onsdagen. Puss raringar!
 


Josefin    •     •   http://sejosefins.blogg.se/

Holy .... måste testa detta bullrecept :D
Haha klockan är 10.48 och jag hade utan tvekan kunnat slänga i mig en bit kladdkaka nu!

Svar: haha klart man kan det oavsett tid på dygnet ;) kanske mellan typ 6-9 som är lite njaa, men sen så :))
Isa Bylund

Linda G    •     •  

Det är ju så kul att baka, du får kanske slå & baka en sockerkaka någon dag?! ;) Mmm, blev så sugen på kladdkaka med vispgrädde till när jag såg den bilden, så gott!

Joré Dirgélaité    •     •   http://jdfoto.blogg.se/

Hjälp vad sugen jag blev på kladdkaka nu! Dethär med att sätta upp en jobbrutin låter smart tycker jag - jag måste alltid planera upp mina dagar om jag ska få något gjort.

Svar: Ja jag tror man blir såå mycket mer effektiv då om man ba "nu gör jag det här!" och inte tänker så mkt :)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?