HAPPY FRIDAY MY LOVES!

Hej finingar!
Snart är det helg igen! Veckorna går så snabbt när man har fullt upp med att ta ikapp allt! Min jetlag de senaste morgnarna har inte varit att leka med alltså, igår när jag mötte Johanna vid 9.30 var mina ögon fortfarande som små streck, blir alltid så svullen i ansiktet när jag sover, någon som känner igen det?
 
Hursomhelt, efter någon timme piggnade jag till och ansiktet jämnade ut sig. Under mina kompisdejter igår insåg jag hur mycket mina vänner betyder för mig.
Johanna är en sån person som jag alltid kommer vara evigt tacksam mot. Hon har hjälpt mig med mitt tillfrisknande i ätstörningen på ett sätt man aldrig kan begära eller förvänta sig av en vän, att hon orkat det är ett jävla under. Hon har också lärt mig att se mitt eget värde, inte lägga all skuld på mig jämt och bli bättre på att kunna säga ifrån.
 
Kärlek <3
 
Sen träffade jag Elin också vilket är en person som också gett mig så himla mycket. Borde fan skriva ett inlägg om vad mina vänner lärt mig i livet! Jag tror verkligen omgivningen formar en så mycket och jag hoppas innerligt jag har påverkat någon av personerna i mitt liv på ett bra sätt också. 
 
Det där var inte alls vad det här fredagsinlägget skulle handla om, haha. Jag ville ju säga att det är förändringar på gång i mitt liv nu, stora och små. Igår gjorde jag en lite jobbig sak faktiskt. Jag och Elin är dessutom så poddsugna igen (haha vet att alla tappat förtroendet för vårt on and off med den).
Jag vill också tipsa om en intervju med mig! Håll i hatten så handlar den om MODE!! Ja det är sant! In och läs den här!
 
Vad säger ni kompisar, ska vi köra sista rycket nu innan helgen? JA! Puss!
 


Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Så fantastiskt att ha så fina vänner <3 Och känner verkligen igen mig i det där att ansiktet sväller när man sover! Jag ser alltid så annorlunda ut när jag vaknar haha!

Johanna Utterberg    •     •   http://johannautterberg.blogg.se

Så härligt med såna fantastiska vänner och guldkorn i sin vardag, det betyder massvis!! <3 Ha en härlig helg nu!


Kom ihåg mig?