HEJ FRÅN HEMMA!

 
HEJ KOMPISAR JAG ÄR HEMMA!! 
Och det känns såå skönt! Är alltid en sekund från nervsammanbrott när jag reser (aaalltid något som strular) och fäller alltid en tår av lättnad när vi landar på Arlanda. 
Denna gång gick flyget felfritt! Syrrans plan däremot landade med punkterat däck efter att piloten körde på lamporna på startbanan, blev väldigtobehagligt och jag är himla glad att jag inte åkte det planet med mina nerver!
 
Det är väl nu normala, bloggande människor skriver typ "hemma igen" och sedan lämnar ämnet och kör sitt vanliga vardagsprat. Jag tänker typ "huuuur ska jag gå vidare med alla dessa resekänslor och upplevelser? Hur lägger jag upp denna story? När kan jag blogga som vanligt?" Haha. Älskar mig <3
 
Men nä, jag ska fatta mig väldigt kort idag iallafall. Vet ni vad jag tänker mest på just nu? Att jag saknat fil så mycket! Och sportlunch! Att jag saknat att se serier med svensk text (heh så ointernationellt att skriva så men det är ansträngande att översätta i huvudet). Och djävul vad jag saknat att hänga på café. Måste fika ikapp 10 dagar nu! Jag tittar också på den här bilden och är så nöjd med min nya älskling, reafynd! Visst är hon vacker?
 
 Nu måste jag packa upp! hahahha skoja det gjorde jag samma sekund jag klev innanför dörren. Klarar inte ouppackade saker. Men jag ska handla. Over and out, puss!


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Weeey vilken läcker väska! Och välkommen tillbaka till Europa (blir knasigt att skriva Sverige eftersom jag inte är där hehe). Vad läskigt med syrrans flygplan, jag hade nog börjat lipa om jag satt på det planet. Skönt att allt gick okej ändå :) ser fram emot bilderrrrrrr!!!

Svar: TACK! Fiskade kanske lite efter komplimanger om den men äh, sånt får man göra. Så skönt att vara tillbaka i EU ändå, här är allt så smidigt och behändigt :) Och hallå, hur gött är det inte att resa inom EU? Ba vandra in och ut mellan terminalerna utan alla dessa jävla visum osv. Haha sån tant som klagar på en sån grej men, HÅLL MED??
Isa Bylund

Matilda    •     •   http://ttilles.com

Alltså väskan!! love

Ida    •     •  

Välkommen hem! Saknat dina inlägg iallafall och förstår helt o hållet längtan efter filmjölk

Svar: Åh så fint om jag varit lite saknad <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?