HELLO FRIDAY, I'M SO READY FOR YOU!

Världens finaste café, right? 
En iskall morgon men det blir vackert då ändå.
 
Godmorgon darlings!
Idag är det full rulle mot helgen och jag är på såå bra humör! Ska iväg till läkaren och efter det jobbar jag stängning på Gateau. Låter kanske inte som en superkul dag men hallå det är plusgrader, vi har fått lön, jag har två fikadejter inbokade i helgen och det har hänt en del positiva grejer på jobbfronten som gör mig både glad och lättad. 
 
Det här är rätt onödig info men igår provade jag den här handkrämen när jag var på apoteket, mest som tidsfördriv.. gör aldrig det hörrni. Jag får inte bort stanken av wax. Mådde nästan illa igår för den förföljde mig. Provade diskmedel, tvålade säkert 10 ggr i rad, använde handsprit men inget hjälpte och jag luktar fortfarande bikupa. 
 
Jaja, jag har väl värre struggles i och för sig som jag borde fokusera på. Hoppas ni får en himla fin dag, planera in en sak som får er att må bra och ha den som drivkraft under dagen. Mål är viktig och man blir alltid på bättre humör, och gör bättre ifrån sig, om man har något härligt som väntar på en. För dig kanske det är att köpa hem sushi ikväll. Kanske är det att ta ett bad innan du lägger dig. Kanske köpa en lyxkaffe till kontoret nu på morgonen. Gör denna dag så bra det går med de förutsättningar som finns! PUSS!
 
 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Lycka till hos läkaren och med jobbet! Låter som en härlig helg med fikor med vänner 😀 Men utan "fikabröd" då. Har dom annat än sötsaker på dina favoritcafe'? Typ fruktsallad? Kramis p trevlig helg!

Svar: Tack fina <3Haha känns fan fel att kalla det fika utan något gött ;) Men nä, väldigt sällan det finns fruktsallad.. kanske nån yoghurt eller så. Men får köra latte! Eller juice! I'll make it! Hoppas du får en grym helg Ida <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?