JAG VILL BARA GÖRA MER OCH MER SAKER!

Borde det inte vara tvärtom med åldern? Att man liksom bockar av saker man gjort och blir lite mättad? Haha, näe sån är inte jag minsann!
Är fortfarande så jäkla ledsen kring det jag skrev igår meeeen jag ska försöka se framåt, vara positivt och tänka på bra grejer. Därför ska jag lista saker jag vill göra just nu:
 
- Köpa lägenhet. Åh drömmer mer och mer om ett hem att inreda, lägga energi på och verkligen trivas och känna sig HEMMA i.
- Göra en till tatuering. Det är på gång.
- Äta frukost ute. Också på gång, imorgon rättare sagt!
 
Hoppas på gröt!!
 
- Åka någonstans där det är solgaranti och palmer. Inte i min pipeline just nu dessvärre.
- Gå på kompisdejt med någon driven och positiv person! 
- Lära mig steka pannkakor...
... och äta dem i sängen.
- Bli en sån som läser bok på tunnelbanan. Ser så harmoniskt ut.
 
Mitt senaste boktips!
 
- Våga promota min blogg mer! Skulle aldrig få för mig att dela inlägg på FB eller ens nämna att jag bloggar. Varför? Jag vill ju faktiskt börja se den som mer än en hobby i framtiden så måste sluta skämmas.
- Byta till duntäcke. Haha, lätt åtgärdat men jag har fått lite obehag kring att vara varm på sista tiden.
- Köra en staycation här i Stockholm!
- Bli rik. 
Och köpa en sån kanske
- Överraska mina föräldrar med ett spontanbesök till Karlstad. Vill verkligen träffa familjen mer, vet att man ångrar sig i framtiden annars. 
- Äta middag med rödvin och levande ljus. Det är just det där med rödvinet som lockar. Gärna också någon gryta eller långkok. Känns som en riktig *vuxenmiddag* då! 
- Bli bjuden på något härligt event. FW skulle också duga.
 
Över till er - vad vill ni hitta på in life? :)


Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Åh, många kul saker! :D Tror säkert du kommer uppfylla alla i framtiden!

Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Härliga saker att hitta på och mycket du har på gång :-) Jag vill också tatuera mig detta året, vill kunna jobba lite och slippa leva på bidrag och under fattighetsgränsen, vill flytta, träffa nya vänner, byta miljö oftare, lära mig något nytt, äta mer grönsaker, köpa nya kläder (en helt ny garderob). Bland annat!

Josefine    •     •   http://www.myllenberg.se

Åh, det där med bloggen!! Kände precis samma hur länge som helst med att dela på facebook eller berätta att jag bloggar. Tycker fortfarande det är lite jobbigt att berätta att jag bloggar, eftersom vissa gärna gör sig löjliga över "chacha bloggen"-videoblogs a la Kissie från 2009 och tror att man själv är likadan, haha. Jag tvingar mig själv lite ändå och tänker att det hjälper mig utvecklas, och de flesta är faktiskt genuint intresserade när jag berättar att jag bloggar :) har också sedan en tid tillbaka delat inlägg på facebook - de första gångerna kändes det jättehemskt och som att jag sålt min själ, haha - men det har verkligen bara gett mig fler läsare och fler positiva reaktioner, så våga testa! Heja dig! :)

Svar: Ja men visst är det så? Att reaktionen ofta blir "hah, så du fotar massa outfits och ger sminktips eller?" med en lite hånfull ton. Som att blogga alltid måste vara lika med att bry sig om "ytliga" saker och sträva efter att bli en offentlig person som nya Kenza. Men ja, man borde väl strunta i det och vara stolt över sin lilla bloggis :) Kram! Heja dig med, sååå grym blogg<3
Isa Bylund

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Haha känner igen mig när det kommer till att "promota" bloggen, får alltid lite skämskänslor när jag länkar min blogg på min facebook en gång (typ) per månad, vet verkligen inte varför?! Men man vill ju samtidigt att fler ska titta in, jobbigt dedär. Och nu blev jag sugen på pannkakor!!

Svar: Ja men det är bara vissa jag vill ska kolla in, haha. Eller snarare några få jag INTE vill ska kika in ;) Men ja, man måste fan sluta tönta sig, lika bra folk får veta vad man är för kind of person direkt!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?