KÖLDKNÄPPEN OCH TORSDAGSPLANERNA!

Det blir ändå väldigt vackert ute när det är kallt. Ljust och klart på något vis!
Erkänner, denna är från januari förra året. Nu har jag inte mössa. Eller halsduk. Enbart fingervantar :)))
 
Hej godingar!
Hjälp, vilken köldchock det blev igår! Fick värk i öronen och kinderna av bara några minuter utomhus, galet icke tålig mot kyla haha. Men vad är då bättre än innemys med långfika? Knappt något. 
Det är precis vad jag ska ägna mig åt idag. Ska alldeles snart iväg och träffa Johanna och senare idag ska jag peppa livet med Elin. Tror det kommer bli en väldigt energigivande dag. Insåg igår att jag inte umgåtts med någon förutom familjen på 10 dagar. Galet! Kommer babbla non-stop har jag en känsla av. 
På tal om non-stop så är det ju så jävla underskattat godis. Vem har bestämt att det ska vara tråkigt och enbart användas på pepparkakshus? Nä, kör in en näve non-stops i munnen och märk hur goa de är! 
 
Med det sagt så är det nog dags att börja fixa mig! Ha en fin fin torsdag, i eftermiddag kommer Miamibilder part one! PUSS!
 


Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Snacka om att man inte var beredd på det när man klev ut igår! Men såå underbart att solen faktiskt var ute. Hoppas den kommer fram idag med =) Kram <3

Christine's Stories    •     •   http://nouw.com/christinesstories

Vintern är ändå helt okej när det är vackert väder och snö. Här nere i Malmö är det ruggigt och grått :( Hoppas att du får en fin dag fina Isa!

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

här uppe i umeå hade vi -16 grader idag, jag kan erkänna att jag legat i sängen hela dagen haha!!

Svar: *ryser*
Isa Bylund


Kom ihåg mig?