LITE SKRYT OCH FYRA PUNKTER FRÅN NU!

Hej gull!
Hur har ni det idag? Min torsdag är väldigt bra! Har varit hos psykologen och landar hemma innan jag ska iväg och träffa en vän. Varför blir jag alltid helt utmattad av terapin? Haha, är ju van att prata i 45 min non-stop annars om man säger så. Känns iallafall jätteskönt att vara igång efter alltför lång paus.
Och just det!! I tisdags gjorde jag en så jävla bra grej, jag bröt en rutin totalt! Haha skrattar åt mig själv som ens hyllar en sån grej, men assåååå det var stort. Var ängslig hela kvällen för det kändes fel och som jag glömt något, men jag var så stolt efter och nu har jag fått *blodad tand* för att fortsätta leva såhär crazy.
 
Här kommer fyra andra saker jag vill berätta om:
 
❤ Vet inte om det är allmänt känt men det går att få fysisk aktivitet på recept. Visste inte om det själv men det är perfekt för oss som har lite *kroppsliga skvanker* som gör att man inte kan träna hursomhelst. Jag har fått det nu så gick direkt till Friskis och köpte ett kort. Är riktigt peppad faktiskt, mest sugen att se vilka pass de har för jag tror det är bästa träningsformen för mig!
 
❤ Jag har börjat se en ny serie och måååste tipsa er! Är bara på avsnitt 1 för det är en helt ny serie men love it already. Jätteläskig men grymt bra finsk kriminalserie vid namn Bordertown. Se den!
 
❤ Den här månaden ska jag ha fikaförbud dagtid. Och OBS! Jag är verkligen emot alla typer av förbud gällande mat och jag vet att det inte är något "farligt" att äta sötsaker varje dag, därav att jag skriver dagtid. För på kvällarna ska jag fan ha min choklad!! Men jag vill testa hur mitt blodsocker påverkas av att inte få sockerkickar då och då under dagarna. Litet expriment, ni vill veta hur det gick sen va? ;)
 
Njet, inte denna månad!
 
- Sen måste jag faktiskt slänga in ett anti-tips. Tar emot att göra det gällande sötsaker men de här kakorna alltså.. När Isa Bylund spottar ut och slänger ett helt kakpaket, då är det inte gott. Fattar inte hur Milka kan göra något så vidrigt!! Köp inte, ni blir besvikna!
 
Nu ska jag snart röra mig mot stan, hoppas er torsdag fortsätter fint! PUSS!
 
 Kom ihåg mig?