MOOD RIGHT NOW: MÅNDAGSPEPPAD!

 
Hello darlings!
Jag är åter på banan efter lördagens dipp! Så skönt med måndag efter några mindre bra dagar för nu kan jag verkligen köra nystart och tänka att det minnsann är DENNA vecka jag kommer lyckas med allt i livet, hehe. Skönt att vara så naiv ibland. 
Har dock inte bara varit deppig i helgen utan hunnit med bra saker också, som att fota igen med Amina, fika och jobba. Tror jag är ganska bra på att "bita ihop" och tvinga mig att göra saker fast jag mår sisådär. Vet att det värsta för mig är att vara ensam och bara hänga hemma.
 
Men som sagt - ny vecka och mycket positivare inställning till allt! Kan bero på att jag ska starta min måndag med utefrulle tillsammans med Mandis. Så mysigt!
 
 
Efter det ska jag hem till Ida och planera framtiden lite. Veckan i övrigt är ganska löst planerad men jag ska jobba, har tre olika läkar/psyksaker att bocka av och sedan har jag även bestämt att detta ska vara kompisveckan. Saknar så många av mina vänner och känner ett stort behov av babbel, så tänker att jag ska skicka ut mitt schema med lediga luckor till vänner så får de boka upp. Som när man bokar tvättstugan typ ;) 
 
Här kommer en Mondayreminder: acceptera dagens mående, är det en dålig dag är det okej. Bli inte stressade över det och känn att det aldrig kommer bli bra och att ni är tillbaka på ruta ett. Man måste inte vara glad jämt. Var förlåtande mot era mindre bra sidor för alla har dem och alla gör fel ibland. Man kommer inte ifrån det om man ska leva. Om ni "misslyckas" med något idag är inte det jordens undergång eller gör ER till dåliga personer. Nya tag nästa gång. PUSS!


Alice Lindström    •     •   http://alicelindstrom.se/

Vad mysigt med utefrukost! Bra start på en måndag :)

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Frukost på café är så mysigt 😍

Elin    •     •   http://nouw.com/elinlarssonkalla

Vad mysigt!


Kom ihåg mig?