MY MONDAYMOOD!

Hej darlings!
Som ni säkert förstod imorse så är jag på ett himla bra humör idag! TROTS att det är snöblandat regn ute, det gör typ ont i ansiktet när det träffar en, huh! Sitter på ett café nu och tänkte bocka av lite jobb, men först en lägesupdate om just nu..
 
Är jag glad för: att jag fått tillbaka lite positivt tänkande och maxad motivation. Får fortfarande deppiga dippar men dagarna blir så jävla mycket roligare när man är framtidspeppad! Plus att jag hörde fågelkvitter ute igår! Yes it's true!!
 
Är jag lite ledsen för: min mage har börjat bråka lite med mig och jag är så rädd att få magproblem pga påverkar mitt ätande och därmed mitt mående.
 
Tänker jag på: att jag verkligen borde köpa ett magazine och sitta och bläddra i snart. Gud så längesen det var! Tänk en härlig, tjock tidning, lite lyxchoklad och en kaffe på något mysigt café. Åh himmel vilken inspirationsboost det vore tror jag!
 
Vill jag: komma på vad mitt egna företag ska syssla med så jag kan satsa helhjärtat på något! Få en uppenbarelse vad jag vill göra när jag blir stor ;)
 
Borde jag: boka tid hos frisören, jobba mer, spara pengar, hitta ny lägenhet, äta mer grönsaker. Jaa, inga större grejer med andra ord.
 
Undrar jag: hur man skalar ett ägg utan att halva äggvitan följer med?
 
Tycker jag: ni ska börja följa mig på Bloglovin! Annars finns det risk att ni missar något inlägg vilket ju vore katastrofalt. Det gör ni HÄR!
 
Vill jag be om: förslag på ämne att skriva ett tipsinlägg om! Jag vill ju skriva mer vettiga inlägg, åtminstone då och då. Ni vet i stil med "10 sätt att stärka din självkänsla" eller "så får du drömjobbet", men har noll idéer. Som alltid så borde kanske skippa den typen av inlägg men nä, jag vill inte släppa tanken på att kunna sprida lite pepp!
 
Nu får det vara färdigbloggat hörrni. Hoppas er vecka börjat bra. PUSS!
 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Men åh, vilken vardagslyx att få bläddra i ett najsigt magasin! Sist jag läste en "tidning" var nog när jag var i åldern då FRIDA var poppis. Eller kanske Chic! Älskade att få hem dom i brevlådan i alla fall :) och följer dig på Bloglovin' gör jag redan! ;)

Svar: Jag älskade att få Kalle Anka, det var fan lycka när jag gick ut till brevlådan på fredagar.. vet dock inte om det räknas som magasin ;) Men SOLO, älskade den! Alla sidor var såå bra, lusläste! Och tack fina för att du följer mig, vilken ära <3
Isa Bylund

Linnéa    •     •   http://linnearu.se/

Hoppas du får en bra vecka!:)

Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Så hanterar du motgångar/kritik.
Kan du ta kritik? Jag har sjukt svårt för det och tar allt personligt. Övar på att bli bättre på det.

Svar: Bra tips, tack Ida! <3
Isa Bylund

Jennifer    •     •  

Isa kommer till sthl i helgen hojta om du vill ta en kopp och sitta lite :) kram jennifer (jacobsson)

angelica    •     •   http://angelicalmv.blogg.se

åh vad härligt med bra måndagshumör! är så glad att jag faktiskt prenumererar på Elle, man glömmer lätt att gå och köpa en tidning och det är verkligen en sån lyx att bläddra i ett magasin!

Svar: Åh det förstår jag, kanske värt att köpa en prenumeration nästan?! :D
Isa Bylund

Linda G    •     •  

Håller med, älskar att bläddra i ett magasin. Jag tror att det är ett ålderstecken att jag gillar att bläddra i Hemmets Journal & Året runt, hihi...kolla recept och husmorstips. Höga vuxenpoäng på den känner jag. ;) Men jag gillar att bläddra i Amelia eller Topphälsa också.


Kom ihåg mig?