SJU SAKER JAG VILL GÖRA I JANUARI!

Finisar!!
Nu är det äntligen över med alla dessa röda dagar kring jul och nyår, visst är det skönt? Är väl någon trettondag kvar men det brukar jag kunna hantera, haha. Julen är utstädad här hemma och det blir faktiskt märkbart ljusare och ljusare. Snart vår ju!
 
Har sett listor i flera bloggar där de skriver saker de vill göra i januari. Eftersom jag gillar listor och framtidspepp så snor jag konceptet. Påminner kanske lite om mitt "mål för 2018"-inlägg men det här är på kort sikt. Allt kanske inte är drömmar men ändå saker jag måste göra!
 
 
 
JAG VILL...
 
.. börja med yoga.  Jag ska försöka få träning på recept av min sjukgymnast (hur bra grej?) och då börja gå på olika pass. Vi körde lite yoga på stranden under resan, nu snackar vi 5 min, och jag fick träningsvärk. SÅ bra muskler för mig att träna upp, den där "inre muskulaturen" tror jag det kallas.
 
.. träffa Elin och peppa för året. Få människor är så motiverande och inspirerande som henne! 
 
.. se till att göra bloggisen bättre! Försöka klura på den där riktningen jag vill ta men aldrig kommer på.
 
.. klippa mig och färga håret. Mitt hår tappar fägen så snabbt, tror solen blekte det mycket i Miami också för nu är jag nästan orange igen! Behövs även en redig klippning. Lite sugen på lugg nästan, men det kommer jag antagligen inte våga mig på igen så behöver inte ens låtsas hehe.
 
Typ såhär mörk vill jag vara igen.
 
.. sätta mig på något riktigt charmigt café och köra ett riktigt jävla jobbrace. Sitter ofta på café men inte enbart för att jobba med fullt fokus. Måste göra det!
 
Espresso House räknas inte som tillräckligt charmigt café för denna punkt.
 
.. ordna så enskilda firman är igång. Godkännandet från Skatteverket dröjer, måste få reda på varför. 
 
.. ta ikapp mycket socialt. Känner att mitt kompishäng blivit lidande av att de senaste månaderna varit så rörigt på jobbfronten. Saknar dem, måste ha catch-up med alla! Över fika såklart, har en hel del fikande att ta ikapp som jag skrev igår.
 
 
Har ni något speciellt ni vill hitta på just nu? Eller ba go with the flow, ta dagen som den kommer, leva i nuet osv?
 


Maria Linnea    •     •   http://mariaslinnea.blogg.se

Jag ska försöka ta dagen som den kommer! Drukna i alla böcker jag vill läsa, gå på långa promenader(och kanske ibland göra något skolarbete, man är väl tvungen haha). :)

Svar: Låter ju skönt det med! <3
Isa Bylund

Julia    •     •   http://nouw.com/juliafalten

För min del så vill jag att januari ska bli som ett startskott för året och att det är något roligt så jag har en pepp tills vi hamnar i december och då känna att detta år har varit super bra!!

Men tycker att det du vill göra i januari är en super start på året, verkligen!

Svar: Grymt!! Känner att januari ska få sätta ribban för året! Nu kör vi :D
Isa Bylund

Ronette    •     •   http://thispastweek.blogg.se

Visst är det skönt att komma närmare våren för varje dag som går nu! Jag är inne på samma spår som du, vill också göra förändring med mitt hår väldigt snart. Sen måste jag få tummen ur och skriva in mig på körskola. Det här får bli det "modiga året" tänker jag.

Svar: Ja man märker skillnad för varje dag! Inbillar jag mig iallafall ;) Åh ja, modiga ska vi vara! Ser fram emot att se DIN hårförändring, kanske blir inspirerad! kram
Isa Bylund

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Men åh! Verkligen så himla bra mål för månaden. Ser så mycket fram emot hur ditt hår blir om du tar tag i det! Lever lite i att kika på andras i väntan på att mitt blir tillräckligt friskt för att jag ska våga göra något med det igen, hehe. Kram finaste och ha en FANTASTISK månad <33

Svar: haha eller hur!? Få saker kan få en att få tummen ur på samma sätt som när ANDRA tar tag i det ;) Hoppas din månad också blir grym, blir så himla peppad av dig nuförtiden ska du veta, sån härlig energi! Kanske kanske får du mig att börja träna med, haha!
Isa Bylund

Alexandra    •     •   http://nouw.com/nittiosex

Åh, hade varit så mysigt att börja med yoga igen! Kanske blir så för min del också

Svar: Ja, det tycker jag! Vi får peppa varann att börja haha ;)
Isa Bylund

Ellen    •     •   http://ellenlindberg.se

men åh, enskild firma!! vill veta att om det sen, så spännande! jag har varit nyfiken på det länge men inte riktigt vågat. vad fick dig att kasta dig ut? heja!! <3

Svar: Svarar på den här kommentaren i ett eget inlägg tror jag för har fått fler liknande frågor, kika in längre fram finis!
Isa Bylund

Emilia Westerström    •     •   http://emiliawesterstrom.se

Åh jag tror att det är gamla tanter och gubbar som sitter på skatteverket och inte förstår hur en blogg kan vara ett företag, så tråkigt! Hoppas det löser sig, håller alla tummar!

Svar: Säkert! Nu är det dock inte bloggen som ska vara mitt företag, men tänker att frilans överlag är obegripligt för dem ;)
Isa Bylund

IDA    •     •   http://idawal.blogg.se/

Smart grej att punkta upp vad man vill göra, då är det nog större chans att det blir av. Ska nog göra detsamma! :)

Just nu vill jag bland annat komma igång med bloggen igen, läsa mycket böcker och hälsa på alla kompisar som bor så utspritt i landet. Ska allt klura på lite fler grejer jag vill göra och skapa en lista!

Svar: Jaa gör det! Så kul att läsa andras med, blir så peppad! Du måste länka om du skriver en hel lista, haha <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?