Saturday.

Hello!
 
Har ni haft en fin lördag? Trots väderschizofrenin? Helt galet, ena sekunden spöregn och i nästa sol. Vi var mitt på Skeppsholmen när himlen öppnade sig och inte fanns det tak någonstans. Så vi stod och tryckte under en gles björk, haha. Men W sov så gott genom hela skuren där under sitt lilla vagn-tak med filt och kuddar och personlig vaggare.. *bitter* 
Närå, iallafall så fick jag jobba någon timme mer än planerat (föräldrarna har precis startat eget företag och är galet stressade, tycker synd om dem), men det gjorde inte mig så mycket, lite extra cash är ju alltid trevligt.
 
Kom hem för någon timme sedan och åt min supergoda och ENKLA linsgryta till middag. Åhh.. Så gott! Kände att jag var tvungen att berätta detta då jag blir väldigt stolt när jag väl lyckas i köket.
 
Sitter just nu och funderar lite på min hjärna.. har en lite skojig bild i huvudet hur den ser ut just nu. Den är helt klart rödlätt av utmattning, även kanske lite glansig av svett, men framförallt är den skrynklig. Stackars lilla hjärna, har fått gått igenom så mycket dom senaste åren. Inte lätt att vara min hjärna. Den ser lite ut som en sultanrussin tror jag, fast rödlätt då.. Jag kanske tjatar om detta men jag är så jävla mentalt överbelastad, haha. Att ta hand om småbarn är inte så lätt som det verkar, man måste hela tiden ligga steget före och se eventuella "faror" (typ trösklar, eluttag, små plastbitar och vassa hörn) och även ha ansvar för detta lilla liv. Gärna också vara lite käck och rolig och leka. Dessutom ska jag nu lära in 53000 omvårdnadsteorier, lite smått och gott om Freud och hur omvårdnadsprocessen går till. PUH! På onsdag är min tenta och efter det blir jag förhoppningsvis lite normal igen!
 
Ikväll ska jag nog stänga av hjärnan tidigt, se nån film och ge hjärnan massa energi. Bra kväll!
 
Vi hörs imorgon!
 
Vet ni hur många år det gått sen jag tog studenten? SJU! helt fakkin galet! såhär såg jag ut på balen: