FIKAPLANER, RELATIONSPROBLEM OCH TACKSAMHET!

 
Godmorgon mina älsklingar!
Nu vaknade jag full med energi igen! Det har varit så mycket fint i livet senaste dygnet, gårdagen var en världsbra dag (ni ser ju bilderna ovan, hur kan det inte vara en bra dag?) och idag har jag också mysiga planer! 
 
Ska nämligen snart iväg och möta min NYC-kompis om ni minns. Men först bloggande såklart, vill prata om lite smått och gott idag igen. Lifeupdate you know!
 
Grej 1: Jag och min nya dator har börjat bli vänner, måste säga att jag fkn love Mac!! Den bästa funktionen är ju att man kan scrolla bara genom att svepa två fingrar på musplattan sådär. Haha, ni som har PC fattade ingenting av den där beskrivningen men ;)
 
Grej 2: Jag har något oroväckande problem med relationer. Alltså, jag har en skyddsmekanism som gör att jag hittar fel på alla som eventuellt skulle kunna bli en partner. Jag tvingar nästan fram dem för bara tanken på att en man ska komma in i mitt liv, riskera att såra mig (can't handle that feeling you know) och som jag sedan har vissa "skyldigheter" mot. Nääe hur fan skulle jag klara detta just nu?
 
Grej 3: Jag har börjat med en sak som hamnar högt på listan över "käcka tips". Men det får vara käckt, det här är viktigt! Jag har börjat lägga fokus på tacksamhet. Det klassiska tipset är att skriva tre saker varje dag, det gör jag inte för jag glömmer och slutar efter en vecka. Istället har jag börjat säga dem högt. Ja, man känner sig så fånig i början, hoppas grannarna inte hör. Ska se om der här gör skillnad på livet!
 
Hehe blev lite högt och lågt som alltid. Nu ska jag göra mig iordning. Hoppas ni får en finfin onsdag. Love!


miaonthehill.blogg.se    •     •   http://miaonthehill.blogg.se/

Jag är ny Mac användare. Älskar också Mac men visste inte det där med scrollningsfunktionen. Tack 😊. Det där med tacksamhet var också ett bra käckt tips. 😍 God Jul! 🎅🏼

Svar: haha men huuur gör du för att scrolla ner då? ;)
Isa Bylund

Jenn - forever abroad    •     •   http://https://jennifersandstrom.se

Det kanske är jättebra om grannarna hör och inspireras, hehe.

Åh vad fint att höra att du börjat fatta tycke för din mac, nu kommer du aldrig skiljas från en macbook ;) Har du upptäckt hur man tar printscreens ännu? (okej om inte så måste jag berätta: shift + command + 3, om du vill ta hela skärmen, shift + command + 4, om du bara vill ta ett område du själv markerar! Tada!)

Svar: JAg har på riktigt funderat på att skapa ett dokument med alla kortkommandon och läsa på. De känns jävligt effektiva. Dock är just skärmdump den enda jag kan ;) du råkar inte veta om det finns någon funktion för att markera text på ett smidigt sätt?
Isa Bylund

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen    •     •   http://goforfit.se/

Den där fikan såg ju minst sagt perfekt ut :) Myyyys!
Och aaaah, mac, kommer aldrig gå tillbaka till PC. Jag och min macbook pro har hängt ihop ett par år nu, and I still looooove it :))))

Svar: Tror jag och min Mac kommer hänga ihop ett bra tag med, redan true love<333
Isa Bylund

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Men alltså guu vad mysigt det ser ut!! Snacka om drömfika!! <3

My J    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Du den där tacksamhetsgrejen är inte dum alls, jag gjorde det själv under ett par månader och det är fasen en jäkla bra grej!
KRAAM

Svar: Ja vi får se! Tror verkligen det får en att ändra lite mindset. Hoppas <3
Isa Bylund

Sofie    •     •   http://www.sofiesdrommar.blogg.se

Det enda jag ser är din bulle :P

www.sofiesdrommar.blogg.se


Kom ihåg mig?